Aktualitások

Modern Vállalkozások Programja – Győr
2018. szeptember 20.

Legutóbb Győrben jártunk népszerűsíteni a Modern Vállalkozások Programját és a programon keresztül kínált szolgáltatásainkat!

További részletek

Veritas Gold Partnerek lettünk!
2018. július 03.

Örömmel jelentjük, hogy idén júniustól Veritas Gold partnerek lettünk! Büszkén viseljük ezt a címet, hiszen kifejezi szakértelmünket és szüntelen lelkesedésünket a Veritas termékei iránt!

További részletek

ET8 – Zártkörű GDPR rendezvény
2018. május 25.

Nagyszerűen sikerült a GDPR hatálybalépése előtti napján megrendezett zártkörű rendezvényünk, amelyet ismételten egy premier filmvetítéssel zártunk!

További részletek

Megérkeztek az Oracle új SPARC rendszerei!
2017. szeptember 24.

Az Oracle új SPARC rendszerei 2-7x jobb teljesítményt, nagyobb biztonságot és hatékonyabb működést garantál mint az Intel-alapú rendszerek.

További részletek

et7 – A még hatékonyabb működésért
2016. december 15

Kiváló szakmai előadások, közel 50 résztvevő, fantasztikus gourmet vacsora és a legújabb Star Wars mozi!

További részletek

Hitachi Data Systems Fórum 2016.
2016. november 11.

A lassan most már hagyománnyá váló fórum idén is – immár 3. alkalommal – november elején került megrendezésre, a Hitachi Data Systems szervezésében, melynek idén is “Arany” fokozatú támogatói voltunk.

További részletek

Mozgalmas nyár van mögöttünk!
2016. augusztus 31.

Annak ellenére, hogy a nyár sok cég életében nem számít mozgalmas időszaknak, a HumanoiT esetében idén különösen tevékenyen alakult.

Tudjon meg többet!

Problémamentes UPC infrastruktúra költöztetés
2016. július 31.

Cégünk sikeresen vett részt a UPC Magyarország Kft. teljes IT adatközponti infrastukturájának költöztetésében. A projekt 2015 novemberében került előkészítésre, majd 2016 februárjában indult. A költöztetés érintette az üzleti alkalmazások mögötti teljes IT infrastruktúrát, azaz a szerver kiszolgálókat, adattárolókat, hálózati elemeket.

Tudjon meg többet!

INFONIK Újévi koncert 2016
2016. január 7.

Immár 15. éve köszöntik együtt az új esztendőt a hazai informatikai iparág vezető szereplői. A HumanoiT idén is a rendezvény támogatói között volt.

Tudjon meg többet!

Újdonság! Bővített Hitachi flash portfólió
2015. december 9.

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a Hitachi flash portfóliójának bővítését, az új generációs 6.4TB Hitachi flash modulok bevezetését! Az új megoldás teljesen flash-alapú tárolórendszer, a G-sorozatú Hitachi Virtual Storage Platform-al (VSP) és in-line adattömörítővel (FMD DC2) rendelkezik.

Tudjon meg többet!

Hitachi Data Systems fórum 2015.
2015. november 13.

A Hitachi Content Platform (HCP) elméletben és a HCP Anywhere a gyakorlatban.

Tudjon meg többet!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | >

Partnereink