nov 11

Hitachi Data Systems Fórum 2016.

A lassan most már hagyománnyá váló fórum idén is – immár 3. alkalommal – november elején került megrendezésre, a Hitachi Data Systems szervezésében, melynek idén is “Arany” fokozatú támogatói voltunk.
A rendezvény helyszínt a Westend Hilton biztosította.
Idén a Forma 1 köré szerveződött a rendezvény tematikája, a házigazda pedig Szujó Zoltán volt, aki gondoskodott a forma 1-es hangulatról.
Az éves konferencián a résztvevők megismerkedhettek a Hitachi újdonságaival, leginkább a Hitachi Flash portfóliója volt fókuszban, az előadások a flash technológiák fejlődéséről, jelenéről és jövőjéről, a Brocade Gen6 adattároló hálózati megoldásokról és a digitális átalakulásról (Digital Transformation) szóltak.

A HumanoIT részéről Juhász Ferenc rendszermérnök kitekintő előadása a Hitachi tároló szoftver portfóliót, kiemelve a tárolók piacvezető technológiai megoldásait és újdonságait mutatta be.
Külön hangsúlyt kaptak az üzemeltetési feladatok egyszerűsítését és automatizálását segítő szoftveres megoldások, a nagy részletességű valósidejű teljesítmény monitorozást lehetővé tevő termékek, valamint a magas rendelkezésre állást, akár online migrációt lehetővé tevő termékek.
Standunk része volt egy kipróbálható, virtual reality forma 1 versenyautó szimulátor is.

Vissza az aktualitásokhoz