Megállíthatatlanok vagyunk IT biztonság terén!

Cégünk a napokban Thycotic partner lett, ezzel bővítette kiber-biztonsági kínálatát.

A HumanoiT Kft. mostantól Thycotic termékeket is értékesít és integrál, így nem csak a hekkerek ellen, de az elégedetlen vagy felelőtlen munkatársaid ellen is fel tudod venni a küzdelmet! Az általunk kínált Thycotic megoldások lefedik a munkatársak hozzáféréseinek/jogosultságainak kezelését, a jelszavak, fájlok és egyéb céges titkok biztonságos tárolását, valamint a munkatársak ellenőrzését, hogy az említett céges titkokat hogyan használják és kezelik.

Mire számíthatsz idén IT biztonság nélkül?

Az IT szakemberek előrejelzése szerint 2021 a zsaroló-vírus támadások éve lesz, így a cégeknek fel kell „fegyverkezni”, hiszen egy gigászi küzdelem vár rájuk a hekkerekkel szemben! Azok, akik egyedül szállnának harcba a bűnözőkkel, sorsuk már most meg van pecsételve. Nem is kell túl messzire menni, hogy egy tanulságos történettel példálózzunk: az Unix autó Kft. az elmúlt hónapban komoly megpróbáltatáson ment keresztül. Egy professzionális zsaroló vírus hónapokig lapult a cég IT rendszerein, a megfelelő pillanatban pedig mindent letitkosított. Mégis hogy történhetett ilyesmi egy ekkora céggel? Úgy, hogy nem volt megteremtve az IT biztonság!

Mindez rengetek pénzbe és időbe került a cégnek, hiszen leállt a cég működése, elestek rengeteg bevételtől és az adatok mentési folyamata sincs ingyen! 

Az Unix autó Kft. munkatársai és a mentési folyamatba bevont IT szakemberek kitartó és emberfeletti munkája végül eredményesnek látszik, de senkinek nem hiányzik egy ilyen esemény az életébe!

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

SEGÍTSÉGET KÉREK!