Adatvédelmi elveink

Weboldalaink megtekintése

A HumanoiT Kft. weboldalai a látogatóiról olyan adatokat rögzítenek (IP cím, böngésző típusa, stb.), melyekről üzemeltetőként statisztikai kimutatásokat készítünk, kizárólag statisztikai formátumokban. E kimutatások végeredménye nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolásra. A statisztikai adatok a weboldal és/vagy a szolgáltatások fejlesztéséhez szükségesek.
A HumanoiT, mint üzemeltető az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságra törekszik, annak érdekében, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Letöltés

A HumanoiT Kft. által közzétett szoftverek, dokumentumok letöltésekor és az ehhez kapcsolódó összes szolgáltatás használatakor regisztrációs adatokat kérhetünk be és tárolhatunk a rendszereinken. Ezen adatok a szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek, melyekből a fenti módon statisztikai kimutatások készülnek.

Adatközlésünk

Törvényi kötelezettségeinktől eltekintve adatokat harmadik fél részére semmilyen formában nem adunk át.

Weboldalaink hivatkozásai

A HumanoiT Kft. weboldalai tartalmazhatnak hivatkozásokat más oldalakra is. Ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokat érintő eljárásaiért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.