Túl sokat kell várni új szerver vagy adattároló beszerzésekor?

2022. április 22.

Hiába fejlődne a cég, ha nincs hozzá megfelelő erőforrás. Az orosz-ukrán háború okozta neongáz hiánya fennakadást eredményez az elektronikai eszközök piacán is! 

Már a járványhelyzet is jelentős chiphiányt hozott, amely mind az autógyártás, mind pedig az informatikai eszközök gyártását hátráltatta. A chiphez szükséges neongáz finomításának jelentős részét Ukrajna végzi, ám az Oroszországgal kialakult konfliktus hatására az előállítás és ellátás is erősen korlátozott.

Nincs alapanyag és ellátás

A neongáz kiválasztását az acélgyártás során végzik, így az orosz acél és az ukrán neon hiánya jelentősen sújtja az ipart. A jelenlegi helyzet következtében a gyártók által vállalt szállítási idő brutális mértékben fog elhúzódni, az árak pedig évtizedek óta nem nőttek ilyen gyorsan.

Mindez azt jelenti, hogy alapanyag hiányában a legnevesebb gyártók sem képesek teljesíteni ügyfeleik rendeléseit, ez pedig minden olyan cégnek kellemetlenséget okozhat, amely szerver vagy adattároló vásárlása előtt áll.

Nem lehet tudni, hogy a háborús helyzet meddig tart, viszont mindenképpen számítani kell annak elhúzódására. Egy békekötés esetén is hosszú idő lesz, amíg visszaáll a gyártás és ellátás a megfelelő kerékvágásba. Amennyiben adattároló vagy szerver vásárlását tervezi, most csak használt eszközöket éri meg beszerezni!

Így segítettünk ügyfelünknek leküzdeni a problémát!

Csak használtan éri meg!

Rendeljen tőlünk adattárolót vagy szervert, vegye át akár 2 hét múlva!

Legyen Ön is a sikersztorink! Küldje el a szükséges termékjellemzőket, mi pedig a legjobb ajánlatot adjuk!

>> ÉRDEKLŐDŐM! <<