Biztonságos adattárolás

Kérd kedvezményes ajánlatunk!
Adattárolás kisebb cégeknek
Felhő és szalagos tárolás

Induló vállalkozásoknak, kisebb cégeknek is biztosítunk hatékony adattárolási eszközöket. A biztonság az első, de a kisméretű vállalkozások korlátozott erőforrással rendelkeznek, ezt figyelembe véve a HumanoiT Kft. a legjobb ár-érték arányt biztosítja ügyfeleinknek. Tanácsadás során NetApp, HP és Lenovo termékeket javasolunk, amelyek beüzemelésében is számíthatsz ránk!

KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
Adattárolás növekvő vállalkozásoknak
Full flash adattárolás

Közepes méretű vagy növekvő cégeknél az adatok biztonságos tárolása a megfelelő eszközök nélkül egyre bonyolultabb és kockázatosabb. A növekvő adatmennyiség miatt fontos szempont az egyszerű skálázhatóság, az automatizáció és gyors üzemidő. Full flash tárolóink kiváló alapját képzik közepes méretű ügyfeleink IT biztonságának. Tanácsadás során Hitachi és Fujitsu termékeket javaslunk, amelyek beüzemelésében szakértőink segítenek.

RÉSZLETEK
Adattárolás vállalatoknak
Igazodunk a vállalati igényekhez

A multinacionális cégek óriási adatmennyiséget kezelnek, gyakran az adatok biztonságához több szoftver és hardver együttes alkalmazására van szükség a megfelelő hatékonyság eléréséhez. Az adattároló hardverek kiválasztásánál törekedni kell a csúcsteljesítményre és a nagy méretű kapacitásra.

Full flash tárolás
Objektum alapú tárolás

Válassz gyártót

>>  Hitachi  <<

Növelnéd a hatékonyságod?

A Veritas Aptere IT Analytics kiváló adatelemző szoftver, amely segít optimalizálni a tároló kapacitását. Ha nem megfelelően kezeled a kapacitásod, pénzt dobhatsz ki fölösleges tárhely vásárlás miatt!

A szoftver…

 • Optimalizálja a költségeket és a tárhelyet
 • Biztosítja a folyamatos működést
 • Nagyobb auditálhatóságot tesz lehetővé
RÉSZLETEK

Kérj visszahívást!

  Keresztnév (*)

  Telefonszám (*)

  E-mail (*)

  Cégnév (nem kötelező)

  Megjegyzés (nem kötelező)

  Milyen gyártót keresel? (nem kötelező)