Szalagos tárolás

ORACLEFUJITSU

Archiválás

Az általunk kínált megoldások offline tárhelyet biztosítanak a kulcsfontosságú adatok archiválására, ezzel védve cégét a kibertámadásoktól és egyéb fenyegetésektől. Az Oracle és Fujitsu szalagos tárolói esetén petabájtnyi adatok tárolásáról beszélünk, mindezt alacsony TCO (Total Cost of Ownership), azaz a rendszer teljes élettartamára vetített költségek összege mellett.

Minden méretű vállalkozásnak

Neves gyártók technológiája

Kiváló skálázhatóság

Egyszerű, átlátható üzemeltetés

Oracle adatvédelem

SL150

Az Oracle StorageTek SL150 moduláris könyvtár ideális biztonsági mentési és archiválási megoldás növekvő vállalkozások számára, amelyek előnyben részesítik a könnyű használatot, a zökkenőmentes méretezhetőséget és az alacsony költségeket.

  • 30-tól 450 kártyáig zökkenőmentesen méretezhető
  • Könnyen használható grafikus felhasználói felület
  • Csak akkor frissít, ha szükséges, túlterhelés nélkül
  • Összevonja a biztonsági mentési és archiválási alkalmazásokat beépített particionálással
RÉSZLETEK

Fujitsu adatvédelem

ETERNUS CS adatbiztonság

A Fujitsu adatvédelmi megoldásai leegyszerűsítik, de ugyanakkor megerősítik a biztonsági mentési és archiválási infrastruktúrát. A Fujitsu ETERNUS CS termékcsalád kis-, közép- és nagyvállalati méretű vállalkozások igényeire is megfelelő technológiát biztosít, megvédi az üzleti alkalmazásokat, virtualizált és hiperkonvergens környezeteket, emellett javítják a vállalkozás agilitását és méretezhetőségét is. Olyan képességeket biztosítanak (pl. deduplikáció, replikáció, archiválás stb.), amelyek csökkentik a külső fenyegetések kockázatait, minimalizálják egy esetleges leállás időtartamát és megvédik vállalkozását az adatok elvesztésétől.

ETERNUS CS800ETERNUS CS8000ETERNUS CS8050 NAS

ETERNUS LT adattároló

A kiemelkedően megbízható ETERNUS LT termékcsalád alacsony költségű, hosszú távú, nagy sűrűségű szalagos tárolási megoldás bármilyen méretű vállalkozás számára, korlátlan skálázhatósággal a felügyelet nélküli biztonsági mentés, archiválás és katasztrófa-helyreállítás biztosításához. Nagy előnye a „pay as you grow” fizetés koncepció, amely megóvja cégét a szükségtelen előzetes befektetésektől, továbbá a könnyen használható, távvezérlésű szalagautomatizálás nem igényel helyi szakértői ismereteket sem!

ETERNUS LT140ETERNUS LT20ETERNUS LT260
ETERNUS LT270Quantum Scalar