Veritas Aptare IT Analytics

Legyél naprakész és tájékozott:

vezetői riportok a mentési és adattárolási környezetből, hogy kiváló és megalapozott vezetői döntéseket hozhass!

Bővebben

Egy szoftver hibrid IT környezetekhez…

Az APTARE IT Analytics ™ páratlan és átfogó informatikai elemzést kínál, amely segítségével optimalizálhatjuk az adattárolóink kapacitását és alacsonyan tarthatjuk a költségeket.

Miért van szükséged APTARE IT Analytics-re?

Az IT világa felgyorsult és ahogy gyűlnek az adatok, egyre nehezebb a cégek számára külön figyelni arra, hogyan célszerű tárolni azokat. A nem megfelelő kapacitáskezelés felesleges storage vásárlásokhoz, így felesleges költségekhez is vezethet. Sőt, ha nem tudjuk hol, mennyi adatot tárolunk, fennáll a veszélye annak, hogy a kritikus alkalmazások leállnak, az adatok elvesznek. A Te céged nem eshet ebbe a hibába!

Az APTARE IT Analytics ™ pont ebben lesz segítségedre, hiszen egységes betekintést nyújt minden nagyobb tárolási, biztonsági mentési és virtuális infrastruktúrákba – legyen szó saját üzemeltetésű, vagy hibrid felhő szolgáltatásról –  és segít optimálisan tartani a tárhely-kihasználtságot!

Érdekel!

Átláthatóbb fizikai/virtuális környezetek

Nagyobb ellenőrizhetőség

Csökkenthető költségek

Automatizáció

Előre jelezhető hibák

Csökkenthető kockázatok

Optimalizáld a tárolókapacitást és a költségeket!

Az APTARE IT Analytics ™ megvizsgálja a felhasznált tárolókapacitást, felfedezi a nem használt területeket, illetve azonosítja a felszabadítható tárhelyeket, így optimálisabban használhatjuk ki a tárolókapacitási területeket és elhalaszthatjuk a tárhelyvásárlást.

  • Pontos kapacitástervezés

  • Kapacitáskezelés onsite és a felhőben

  • „Gyors gombok” segítségével egyből láthatjuk, hol használják az erőforrásokat hatékonyan és hol kevésbé

Részletek

Csökkentsd a kockázatokat az SLA megfelelőséghez!

Az APTARE IT Analytics ™ folyamatosan figyeli a bejövő adatokat és az erre vonatkozó trendeket, így képes előre jelezni, ha kritikus alkalmazások alatt kezdene elfogyni a hely, vagy ha további beavatkozásra lenne szükség. Mindez segít biztosítani a folytonosságot, megakadályozni a kritikus alkalmazások leállását, valamint a fontos adatok elvesztését.

  • Lemezhasználat és teljesítmény jelentés

  • Lemez-teljesítmény összefoglaló

  • Kliens kihasználtság jelentés

  • Biztonsági mentés jelentés

Részletek

Tedd láthatóvá a mentési rendszer teljesítményét és integritását!

Az APTARE IT Analytics egy rendkívül könnyen kezelhető, az emberi eredetű hibákat minimalizáló eszköz, amely automatikusan összegyűjti a biztonsági mentési- és adatvédelmi eseményeket, lehetővé téve a belső és külső auditorok számára, hogy szükség vagy igény esetén hozzáférjenek azokhoz.

  • Nem mentett adatok felderítése

  • Gyanús biztonsági mentés azonosítása

Részletek