Hitachi Content Platform

Felhő nyújtotta mobilitás és archiválás

A HCP előnyei
Intelligens, integrált megközelítés, mely áthidalja a hagyományos és felhő alapú technológiák közti szakadékot az adatok nagyobb fokú megtérülése érdekében.

Egyetlen rendszeren belüli tárolás

A Hitachi Content Platform egy olyan felhőalapú tárolási megoldás, amely lehetővé teszi az informatikai cégek és felhőszolgáltatók számára, hogy egyetlen rendszerrel hajtsák végre a fájl-adatok tárolását, azok megosztását, a szinkronizálását, a védelmét, a megőrzését, elemzését és előhívását.

Üzlet-szemléletű informatika

Támogatja az üzleti szemléletű informatika felé való elmozdulást. Ma már az informatika kialakítását nagyobb mértékben befolyásolják az üzleti – és nem pusztán a műszaki – célkitűzések.
bb
b

Mi is az a Hitachi Content Platform?

A Hitachi Content Platform egy olyan tartalomközpontú (objektum alapú) adattároló megoldás, amely mind privát, mind hibrid felhő megoldások alapjául szolgálhat. Többféle gyártó felhő megoldását támogatja, mint pl. az openstack-et is.

A Hitachi Content Platform előnyei

Nagy sűrűségű adattárolás, archiválás

Adatok automatikus áthelyezése nyilvános felhőkbe

Folyamatos felügyelet

Egyszerűen kezelhető, modern fájltárolás

Automatizált IT műveletek (pl.:adatvédelem)

Hitachi Data Ingestor

A rendszer a Hitachi Data Ingestorral kiegészítve egyszerűsíti a telephelyeken levő fájlszerverek szinkronizációját, tehát nincs szükség külön mentési megoldásra a telephelyeken. A közös platformnak köszönhetően az ügyfelek optimalizálhatják kiadásaikat és egyetlen szabályozási pont alkalmazásával javíthatják az adatok kezelését és a biztonságot.

Szeretne többet megtudni a Hitachi Content Platform megoldásról?

Keressen minket bizalommal!

Írjon nekünk!Bővebben a termékről