Szoftverek és hardverek

A tanácsadás során az alábbi eszközöket ajánljuk ügyfeleinknek!
Kérj te is kedvezményes árat!

Kategóriák:

Hozzáférés-management

A legtöbb adatvesztés emberi hibából ered, a jogosulatlan hozzáférések óriási kockázatot jelentenek a céges adataidra. Kezeld a cégen belüli jogosultságokat, hogy minden munkatárs csak a munkájához szükséges adatokhoz férhessen hozzá!

Bővebben

Jelszókezelés

A vírustámadások és belső visszaélések gyakori forrása a rosszul tárolt céges jelszavak. Jelszókezelő használata nélkül lehetetlen biztonságban tárolni a céges titkokat! Az általunk kínált megoldások nem csak biztonságosabbá teszik céged környezetét, de meg is könnyítik a mindennapjaitokat.

Bővebben

Loggyűjtés, logelemzés

A loggyűjtés és -elemzés a modern IT biztonság egyik alapfeltétele, hiszen rendszered auditálhatóságát teszi lehetővé a naplóbejegyzések visszakeresésével és elemzésével. Az általunk kínált megoldásokkal kiszűrheted a káros eseményeket és hibákat, ellenőrizheted a felhasználók tevékenységeit, az információk feldolgozásával pedig olyan apróbb beállításokra is lehetőség nyílik, amelyek segítségével sokkal hatékonyabb IT rendszert alakíthatsz ki.

Bővebben

Végpont és vírusvédelem

A kiberbűnözők fegyverei a kémprogramok, zsaroló– és más vírusok, amelyek adataink megszerzésére vagy roncsolására törekszenek, az ellopott információt pedig különböző illegális célra használják fel. Egy megfelelő vírusvédelmi eszköz nélkülözhetetlen a cég biztonsága szempontjából. Az általunk kínált megoldások kis és nagy cégeknek egyaránt a leghatékonyabb védelmet biztosítják a legjobb ár mellett.

Bővebben

Sérülékenység vizsgálat

A sérülékenység vizsgálat célja, hogy felfedezzük az IT rendszerek lehetséges gyenge pontjait. A biztonsági rések feltérképezése és elemzése után lehetőség van minél hamarabb javítani a hibákat. A vizsgálatot végző szoftverek segítségével a jövőbeni incidenseket vagy katasztrófákat előzheted meg.

Bővebben

Tűzfal és egyéb periméter ellenőrzés

Az általunk kínált megoldások megakadályozzák az illetéktelen behatolásokat, hogy semmilyen vírus vagy egyéb kártékony program ne férhessen hozzá érzékeny céges adataidhoz. A szoftverek a folyamatos ellenőrzés mellett riasztásokat is küldhetnek, hogy időben kivédhess egy esetleges kibertámadást!

Bővebben

Rendszerfelügyelet

Rendszerfelügyelet megoldásunk a teljes rendszerinfrastruktúra teljesítményének, állapotának és kihasználtságának páratlan áttekinthetőségét nyújtja, aminek révén képes leszel garantálni az üzletmenet szempontjából kritikus folyamatok megfelelő teljesítményét és folyamatos rendelkezésre állását.

Bővebben

Hatékonyság

A biztonságos informatikai háttér mellett nagy figyelmet fordítunk a hatékony munkavégzés kialakítására is, így megoldásainkkal időt és energiát spórolhatsz meg a mindennapi munkavégzés nagyobb hatékonyságának köszönhetően. Emeld új szintre az üzletviteli folyamatokat!

Bővebben

Mentés és visszaállítás

Ha digitális adatokat tárolsz, akkor szükséged lesz biztonsági mentésre. Megoldásainkkal mindig biztonságos másolatot készíthetsz adataidról, így egy esetleges incidens bekövetkezésekor képes leszel visszaállítani az eredeti adatokat, amelyek sérültek vagy elvesztek. Biztonsági mentés és visszaállítás az üzletmenet folytonosságához nélkülözhetetlen.

Bővebben

Biztonságos tárolás

Az adattárolás egy szervezet működésének alapja, hiszen üzleti adataink egyre csak bővülnek. Ha nem szerveznéd ki az adataid megőrzését és rendelkezésedre áll egy hozzáértő csapat is, akkor az általunk kínált eszközökkel ezt „házon belül”, egyszerűen és költséghatékonyan teheted meg. Kis cégeknek és multinacionális vállalatoknak is biztosítunk megoldást az igényekhez igazodva.

Bővebben

SPAM-szűrés és phising védelem

Az adathalászat szinte állandóvá vált az internet világában, egyre profibb trükköket találnak ki a bűnözők az adatok ellopásához vagy egyéb káros tevékenységek kivitelezéséhez. Megoldásaink segítenek, hogy az emberi hibák ellenére kiszűrhesd az spam és adathalász leveleket és egyéb eseményeket, így meg tudod védeni céges adataid a bűnözőkkel szemben.

Bővebben