Tűzfal és egyéb periméter ellenőrzés

Gátold meg az illetéktelen behatolókat, hogy elkerüld a katasztrófát!
KÉRJ VISSZAHÍVÁST!
Kérd kedvezményes ajánlatunk!
FortiGate chassis-based network security

A Fortinet tűzfalait és hálózati megoldásait kiváló skálázhatóság jellemzi, termékei nagyszerű védelmet biztosítanak a legkényesebb hálózatokhoz is. Eszközei, összevont biztonsági szolgáltatásai kompromisszumok nélküli védelmet nyújtanak a számítógépes fenyegetések és vírustámadások ellen.

FortiGate termékek:

FortiGate tűzfalak

FortiGate tűzfalak

A Fortinet csúcskategóriás, next-gen tűzfalai, amelyek több konfigurációban is elérhetők. Ügyfeleink igényeihez igazodva javasoljuk a megfelelő megoldás bevezetését.

7000 Series részletek5000 Series részletek
FortiOS

FortiOS

Növeld a biztonsági lefedettséget, egyszerűsítsd a fizikai, virtuális és felhőalapú telepítések kezelését. A FortiOS segítségével egy kattintással átláthatod a hálózat forgalmát, és egy kattintással tehetsz azonnali intézkedéseket.

Részletek
CISCO Secure Firewall

A CISCO tűzfalai és kiegészítő hálózatbiztonsági megoldásai világklasszis védelmet nyújtanak a legkifinomultabb fenyegetések ellen is. A CISCO megoldásaival nagyobb átláthatóságot és kezelhetőséget érhetsz el összetett hálózatokon. Kis- és középvállalkozások, fióktelepek, vállalatok, egyetemek vagy éppen adatközpontok igényeihez igazodva, de mindig a legjobb ár-érték arányú termékeket javasoljuk!

CISCO termékek:

CISCO tűzfalak

CISCO tűzfalak

Vállalkozásod méretétől függően különböző igényeid lehetnek. Ezekhez igazodva választjuk ki a számodra legoptimálisabb tűzfal megoldásokat. Kisebb adminisztrációs idő, DDoS védelem, skálázható VPN-ek vagy éppen cluster eszközök nagyobb rendelkezésre álláshoz? A CISCO termékportfóliója lefedi az igények széles körét!

Részletek
CISCO Management and analytics

CISCO Management and analytics

A CISCO Secure Firewall Management Center a tűzfalak, alkalmazásvezérlés, URL-szűrés és vírusvédelem egységes menedzsment szoftvere. A Defense Orchestratorral felhőből kezelhetjük a biztonsági irányelveket, a Security Analytics and Logging pedig fejlett naplókezelést és elemzést tesz lehetővé!

RÉSZLETEK

Kérj visszahívást!

  Keresztnév (*)

  Telefonszám (*)

  E-mail (*)

  Cégnév (nem kötelező)

  Megjegyzés (nem kötelező)

  Miben segíthetünk? (nem kötelező)