dec 01

Piacvezető technológiák

Ez év novemberének a végén tartotta meg a Hitachi Data Systems első budapesti konferenciáját, amelyen kiemelt partnerként jelent meg a HumanoiT.

A rendezvény fókuszában a HDS storage bevezetési tapasztalati álltak, de a résztvevők megismerhették az adattárolással kapcsolatos  legfrissebb informatikai trendeket és bemutatásra kerültek a legújabb adattárolási megoldások is. A fórumon előadást tartott  Berényi Attila kereskedelmi és marketing igazgatónk is.

Az első hazai HDS konferenciára  meghívást kaptak a hazai  IT szakemberek, IT vezetők, CIO-k,  adattárolási, biztonsági és cloud specialisták, illetve a bevezetésben
tapasztalt hazai viszonteladó cégek.  A nyitóelőadást „One Hitachi – Serving the World Through Social Innovation Business” címmel,  Adrian Zoicas, a Hitachi South-East Europe csoportjának Head of Group Business Development menedzsere tartotta. Az előadásokon keresztül a meghívottak megismerhették a  HDS termékportfólióját,  és több konkrét esettanulmány foglalkozott a HDS storage bevezetési tapasztalatataival.

Vissza az aktualitásokhoz