ápr 21

Megéri szemléletet váltani?

Előadást tartott Verebélyi Gábor, a HumanoIT tanácsadója a megbízható mentés-archiválásról  az Oracle konferencián.

A Magyarországi Oracle Felhasználók Egyesülete (HOUG) idén 17. alkalommal rendezte meg 2013. április 8-10. között az éves szakmai konferenciáját Siófokon, az Azúr Hotelben. Kollégánk Verebélyi Gábor a megbízható mentés-archiválásról tartott előadást – nem csak a nagyvállalatok számára.

A tavalyi nagy sikerű, több mint 400 résztvevővel megrendezett konferenciához hasonlóan ez évben is érdekes plenáris előadásokkal, különleges előadókkal, felhasználókat és partnereket egyaránt érdeklő gazdag szakmai tartalommal várták a résztvevőket a szervezők. A rendezvény kiemelt célja volt, hogy az Oracle termék- és szolgáltatás újdonságokat bemutató, valamint az általános informatikai trendekről szóló előadások mellett nagy hangsúlyt kapjanak a felhasználók és partnereik legkülönbözőbb területekről érkező előadásai.
Verebélyi Gábor  kollégánk az Oracle StorageTek technológiáról tartott előadást, mint egy olyan termékportfólióról,  amely  a középvállalati igényektől a nagyvállalati elvárásokig kínál megoldást.  Mint elhangzott, a megoldásnak egyszerű és átlátható az üzemeltetése, kiváló skálázhatósági képességekkel rendelkezik. Az Oracle StorageTek SL3000 modulrendszerű könyvtár emellett különféle felépítésű adathordozókat, logikai és fizikai particionálási képességet, fejlett felügyeletet és magas rendelkezésre állást kínál. A rendszer a legrugalmasabb megoldást kínálja az adatok több részre tagolására, megosztására és felügyeletére, támogatja a vegyes környezeteket, beleértve a nagygépeket és a nyílt rendszereket is. Magas rendelkezésre állási lehetőségeket biztosít a szünetmentes működés támogatására, újraindítást nem igénylő méretezhetőséget kínál  200-tól csaknem 6000 kártyahelyig.

Képek a rendezvényrőlVissza az aktualitásokhoz