júl 05

Közös partnerség a ForgeRock Inc.-vel

Cégünk szoros partnerkapcsolatban áll a nyílt forráskódú Identity and Access Managemet területén kiemelkedő nemzetközi megoldásszállítóval, a ForgeRock Inc.-vel.

A két cég együttműködése nem csupán tanácsadói partnerségben merül ki, ennél jóval több: cégünk technológiai partnere a ForgeRock Inc.-nak. Mindez azt takarja, hogy nemcsak a ForgeRock által létrehozott IDM megoldás szállításában, bevezetésében veszünk részt, hanem szakértelmünk és tapasztalatunk révén a szoftver fejlesztőmunkálataiban is szerepet vállalunk.

Röviden a ForgeRock-ról

A ForgeRock az egész világra kiterjedő nyílt forráskódú megoldásszállító egy biztos és integrált platform mögött (I³ Open Platform). A ForgeRock identitás orientált köztesrétege megoldást nyújt a világ legnagyobbjai közé tartozó több ezer cég és állami szerv számára.

A ForgeRock Norvégiában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban rendelkezik helyi képviselettel.

Röviden a ForgeRock OpenIDM-ről

A ForgeRock OpenIDM megalkotása során a fejlesztők figyelembe vették a felhasználók elvárásait, illetve az elmúlt évek Identity Management területen történt változásait, így a rendszer teljes mértékben a jelen kor üzleti igényeire lett szabva. A szoftver jellemzői közé sorolható, hogy fejlesztő-barát, könnyen használható, moduláris, egyszerűen telepíthető, valamint könnyen kapcsolható a piacvezető   rendszerekhez (operációs rendszerek, adatbázisok, HR és CRM rendszerek, könyvtár-szolgáltatások).

Az IDM rendszer meghatározó tevékenységet végez a hatékony felhasználó-létesítésben, azonossági adatok szinkronizálásában, webes alkalmazásokhoz való hozzáférés kezelésében, azonosítási szolgáltatások összekapcsolásában, vállalati címtár szolgáltatás létrehozásában, valamint felülvizsgálati jelentések készítésében.

További információk az OpenIDM megoldásunkkal kapcsolatban: OpenIDM.

Vissza az aktualitásokhoz