IT biztonsági szolgáltatásaink

Kialakítjuk a védelmet!

SZOLGÁLTATÁSAINKINKÁBB KÉRDEZNÉK!

Az IT biztonság több tényezőből tevődik össze és egy átmeneti állapot, így nem nyugodhatunk meg azzal, hogy jelen pillanatban egy informatikai rendszer biztonságos. Az IT megfelelő kiépítése után folyamatos készenlét és szakértelem szükséges, amiben szintén számíthatsz ránk!

Milyen szolgáltatásokkal támogatjuk céged biztonságát?
IT biztonsági audit

IT biztonsági audit

Átvilágítjuk teljes IT infrastruktúrád és feltárjuk a lehetséges gyenge pontokat. Az audit után konkrét megoldási javaslatokat teszünk, hogy IT rendszereid a legnagyobb biztonságban működjenek.

ÉRDEKEL!
Információbiztonsági felelős

Információbiztonsági felelős

A 2013. L törvény hatálya alá tartozó állami szereplőknek és azok adatait kezelő szolgáltatóknak kötelező információbiztonsági felelőst (IBF) alkalmazni. Szolgáltatásunkkal folyamatos adatbiztonságot kapsz, egy esetleges támadás nem fog felkészületlenül érni.

IBF részletek
Adatvédelmi tisztviselő

Adatvédelmi tisztviselő

A GDPR szerint minden szervezetnek kötelező adatvédelmi tisztviselőt (DPO) kinevezni, aki érzékeny adatokat kezel. Az adatvédelmi tisztviselő célja a folyamatos GDPR megfelelés, hiszen hiába pipálod ki a jogi és IT felkészülést, ha egy váratlan üzleti döntésed kockázatos lehet az adatvédelemre nézve. Jogász és IT szakembereink vállalják a feladatokat!

DPO részletek
Informatikai biztonsági szabályzat (IBSZ)

Informatikai biztonsági szabályzat (IBSZ)

A szabályzatot azért készítjük el, hogy az IT rendszer alkalmazása mellett megteremtsük az adatvédelem elveit és az adatbiztonság követelményeit. A dokumentum olyan fő pontokat tartalmaz, mint pl.: a megfelelő védelmi intézkedések, mentés és karbantartás vagy a veszélyek megelőzése/elhárítása.

ÉRDEKEL!
BCP & DRP terv

BCP & DRP terv

Vállaljuk az üzletmenet-folytonossági terv elkészítését, hogy egy esetleges krízis esetén megóvhasd üzleti folyamataid és gyorsan reagálhass a káros eseményekre. Az üzlet folytonossága mellett céged technikai hátterét is meg kell védeni, ezért katasztrófaelhárítási tervet is készítünk.

BCP & DRP részletek
IT rendszer kiépítése

IT rendszer kiépítése

Kiépítjük informatikai rendszered biztonságát a legoptimálisabb szoftverek és hardverek integrálásával. Az általunk bevezetett megoldások főként olyan területeket fednek le, mint a biztonsági mentés és karbantartás, biztonságos hozzáférések kiépítése, a céges titkok megfelelő védelme és a céges jogosultság-kezelés gyakorlati megvalósítása.

ÉRDEKEL!

Mi kiépítjük a biztonságod!

Lépj velünk kapcsolatba!

  Keresztnév (*)

  Telefonszám (*)

  E-mail (*)

  Cégnév (nem kötelező)

  Megjegyzés (nem kötelező)

  Miben segíthetünk? (nem kötelező)