jan 10

INFONIK Újévi Koncert 2015.

Az IT szakma összhangja: immár 14. éve köszöntik együtt az új esztendőt a hazai informatikai iparág vezető szereplői, az est egyik támogatója a HumanoiT volt.

A szervezők idén tovább szerették volna mélyíteni az új évi koncert hagyományát, ezért önálló névvel és arculattal INFONIK néven indították útjára a Művészetek Palotájában megrendezésre kerülő eseményt. Az est egyik támogatója  a Humanoit volt.

A hangverseny témája a „Divertimento” – A szórakozás örök jeligét viselte, amely egyaránt végigkövette a műsor dallamvilágát és az est hangulatát. Mára a populáris műfajok élesen elkülönültek a kortárs klasszikus zene irányzataitól. Mindazonáltal, ami a XX. és XXI. századi popzenét jellemzi, az elemeiben és gondolkodásmódjában mind a klasszikus zenében gyökerezik.  A hangverseny éppen ezért játékos áttekintést nyújtott a szórakoztató zene történetéről, annak legizgalmasabb pillanatairól.

A zenei csemege mellett Segal Viktor mesterszakács vezényletével kaphattak ízelítőt a résztvevők a kulináris világ széles tárházából. A feltálalt ételek nagyszerűsége méltó módon párosulhatott a koncertprogram színvonalához és a lenyűgöző dekorációhoz.

Videó a rendezvényrőlVissza az aktualitásokhoz