dec 09

Újdonság! Bővített Hitachi flash portfólió

Nagy örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük a Hitachi flash portfóliójának bővítését, az új generációs 6.4TB Hitachi flash modulok bevezetését! Az új megoldás teljesen flash-alapú tárolórendszer, a G-sorozatú Hitachi Virtual Storage Platform-al (VSP) és in-line adattömörítővel (FMD DC2) rendelkezik.

A fejlesztés célja az volt, hogy minél több feladat esetében váljon lehetővé a flash használata, így ügyfeleink számára gyorsabb, jobban reagáló informatikai környezeteket teremthessünk, és egyben páratlan teljesítményt, jó automatizálhatóságot és költséghatékonyságot biztosíthassunk.
A Hitachi Storage Virtualization Operating System (SVOS), a Hitachi Automation Director és a Data Center Analytics eszközök fejlesztéseivel kombinálva a bővített Hitachi flash portfólió a szoftver által definiált infrastruktúrában használt flash tárolási megoldás sikeres kombinációját nyújtja, amely a gyorsaság, a hatékonyság és a megbízhatóság megfelelő egyensúlyát biztosítja az ügyfeleink számára, ezáltal lehetővé téve az üzleti kihívások kezelését, az informatika versenyelőnyként történő felhasználását és a jelenlegi és jövőbeli informatikai igények közötti távolság áthidalását.

Vissza az aktualitásokhoz