Storage megoldások

Technológiák az ipar legnagyobbjaitól!

VÁLASSZ TECHNOLÓGIÁT!

Válassz technológiát

Full-flash adattárolás

Egyszerű skálázhatóság, magas megbízhatósággal

HITACHI

A Hitachi több mint 300+ flash-vonatkozású szabadalommal rendelkezik a világon. A gyártó jól ismeri ügyfelei igényeit és a vállalati flash technológia egyik vezető beszállítójaként 2008 óta folyamatosan kielégíti a technológia iránti igényeket.

A Hitachi Virtual Storage Platform (VSP) család E és F tagjainak jól ismert rugalmassága és kiemelkedő teljesítménye a full-flash adattárolás, valamint a beépített automatizálási szoftverek közös integrációjából ered.

A Hitachi VSP F szériája a szuper erős full-flash teljesítménnyel és az ipar legjobb (100%-os) adatelérhetőségi garanciájával az adatközpontodat valóságos innovációs centrummá alakítja át. Akár 240%-al gyorsabb teljesítmény érhető el az optimalizált metaadat-elemzésnek köszönhetően. A széria termékei a páratlan deduplikáció és tömörítés lehetőségével jelentős beruházásoktól óvhat meg!

A VSP E széria az ipar legalacsonyabb költség/IOPS-t kínálja, emellett pedig maximális rugalmasságot biztosít! Akár 6.8M IOPS-t is kínál, így a nagyigényű alkalmazásokhoz tökéletes megoldás. Nagy előnye, hogy óriási összegeket spórol meg cégednek. Főleg folyamatosan fejlődő vállalkozásoknak javasoljuk, akiknek a rugalmasság és költséghatékonyság alapelvárás.

VSP E szériaVSP F széria

FUJITSU

A Fujitsu gazdaságos adattároló rendszereket biztosít kis és közepes informatikai környezetekbe. Megbízható működés megfizethető áron, ez jellemzi az ETERNUS család hibrid technológiájú tagjait. A menedzsment-szoftver többlet költség nélkül áll rendelkezésre, a régebbi szoftverekhez képest jelentősen csökkenti az adminisztrációt, a ráfordításokat, emellett pedig olyan funkcionalitást is kínál, amely megfelelően biztosítja az adatok védelmét. Ha a skálázhatóság fontos tényező – emellett pedig optimális költséggazdálkodás mellett érnéd el a megfelelő teljesítményt – kérj bővebb tájékoztatást szakembereinktől a FUJITSU termékeivel kapcsolatban!

ETERNUS AF termékek

Hibrid adattárolás

Kisebb kockázat, alacsonyabb költség

A nagyobb cégek és vállalatok egyre nagyobb nyomás alatt kényszerülnek relevánsak maradni a piacon, ehhez pedig folyamatos sikereket is el kell érni. Rövid távon sem könnyű feladat, hosszú távon azonban ennek eléréséhez fennt kell tartani a  fogyasztók érdeklődését (és közben maximalizálni kell a bevételt is), muszáj növelni az adattárolás hatékonyságát és szuper gyors adatátvitelt kell garantálni.

HITACHI

A Hitachi Hybrid Flash technológiája (Hybrid Flash Arrays) a full-flash megoldásoknál gyorsabb adatszolgáltatást tesz lehetővé. Az üzleti folyamatok hatékonyságához nélkülözhetetlen az IT folyamatok teljesítményének maximalizálása, ezek együttese pedig jelentősen növeli majd a vásárlói élményt is!

A Hitachi Storage Virtualization Operating System (SVOS) által működtetett VSP G széria akár 4.9M IOPS-t képes nyújtani, amely a megnövekedett munkafolyamatokhoz agilis adatszolgáltatást tesz lehetővé. Rugalmas skálázhatósága fejlett aktív-flash rétegzési módon keresztül valósul meg, amely valós időben elemzi az adatfolyamatokat és átmozgatja az adatokat diks-ről flash-re, így éri el az alkalmazásokhoz való gyors hozzáférést. További előnye, hogy gyorsan beüzemelhető (Hitachi Storage Advisor segítségével). Ha ez nem lenne elég, Hitachi minőséghez méltóan garantálja a 100%-os adatelérést!

A nagyvállalati igényekre szabott Hitachi VSP 5000 széria hybrid tárolója akár 33 millió IOPS teljesítményt garantál (VSP 5600H), 312GB/másodperc sávszélességgel, 69,3PB belső és 287PB külső kapacitással.

Szeretnél többet megtudni a Hitachi termékek előnyeiről? Kattints a gombra, vagy keresd szakembereinket!

VSP G szériaVSP E590H/E790H/1090HVSP 5200H/5600H

FUJITSU

A vezető teljesítményarchitektúrát az automatizált minőségi szolgáltatáskezeléssel kombinálva a Fujitsu Storage ETERNUS DX sorozata a tárolási erőforrásokat az üzleti prioritásokhoz igazítja, így magasabb rendszerkihasználtságot tesz lehetővé. Emellett páratlan rendszerkonszolidációs képességet, valamint gyorsabb ROI-t is biztosít.

Az ETERNUS DX sorozat ideális hibrid megoldás az üzleti szempontból kritikus adatok on-premise alapú tárolására Data Centerben, vagy kis- és középvállalkozások saját üzemeltetésű IT rendszerében. Átfogó méretezhetősége, valamint a flash és disk adathordozók rugalmas kombinációjának köszönhetően maximális kihasználtságot biztosít. A tömörítés szelektív használatával – hibrid konfigurációkban – kapacitást takaríthatunk meg, továbbá csökkenthetjük az alkalmazások teljesítmény SLA-ból származó kockázatait is.

ETERNUS DX

ORACLE

Az Oracle ZFS Storage Appliance egy csúcsteljesítményű vállalati hibrid adattároló rendszer, amely Oracle munkafolyamatokra és felhő integrációkra lett optimalizálva. Egységes tárolórendszer, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyetlen platformon konszolidálják a fájl-, blokk- és objektumtárolást.

Az Oracle ZFS a full-flash teljesítményt petabájtos tárkapacitással ötvözi, így az ügyfelek minden munkaterhelést csúcssebességgel futtathatnak. A beépített Oracle Database integrációk – beleértve az adatbázis IO-k automatikus priorizálását – lehetővé teszik az IT részleged számára, hogy optimalizálják a munkaterhelés teljesítményét és csökkentsék az adminisztrációt a minél alacsonyabb teljes birtoklási költség (TCO) elérése érdekében.

ORACLE ZFS STORAGE APPLIANCE

Szoftver-definiált adattárolás

Szupergyors méretezés és hatékony kapacitásmenedzsment

Egyre nagyobb az igény, hogy az adatok tárolása ne centralizált Data Centerekben, hanem egy rugalmas elosztási csatornán keresztül valósuljon meg.

A szoftver-definiált technológia az adattárolás szupergyors és rugalmas skálázhatóságát biztosítja. Fontos, hogy nem felhő alapú technikáról van szó, de az elv hasonló.

A Software-Defined Storage (SDS) lényege, hogy függetleníti a hardvert a szoftvertől, ezáltal a hardver upgrade (vagy downgrade) bármikor, gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. A hatékony skálázhatóság nem csak a növekvő adatmennyiség hatékony tárolásában kap szerepet, de rengeteg fölösleges beruházástól is megóv!

HITACHI

A Hitachi Virtual Storage Software Block a szoftver-definiált adattárolás egyik kiváló példája. Legendás megbízhatóságát az x86 szervereken futó SVOS RF operációs rendszernek köszönheti. A Hitachi Polyphased Erasure Coding szabadalmaztatott tervezése felgyorsítja az alkalmazások teljesítményét és csökkenti a beruházások igényét, azaz a költségeket. Időt és energiát spórol meg IT csapatodnak, hiszen a munka nehezét beépített AI funkciókra bízhatjátok.

A befektetés megtérülésének (ROI) maximalizálása érdekében, valamint a hosszú távú hatékony skálázhatóság fenntartására a HITACHI újradefiniálta az adattárolás fogalmát.

HITACHI VSS BLOCK

VERITAS

Ha szoftver-definiált technológia, akkor nem maradhat ki a piac másik fontos szereplője sem, a VERITAS. A gyártó által biztosított megoldás mindig biztosítani fogja az adatelérést, még a legkritikusabb esetekben is! A Veritas Software-Defined Storage for High Performance Applications akár 60%-al képes csökkenteni a tárolási költségeket a hagyományos megoldásokkal szemben. A Network Attached Storage (NAS) architektúra multiprotokoll adat hozzáférést használ, így az adatokat bárhol elérheted: felhőben, on-premise, vagy akár OpenStack-ben is.

Az Access Appliance tökéletes megoldás a rendszerezetlen adatok tárolására. A szoftvert és az előre konfigurált hardvert egyetlen megoldásban egyesíti. Képes mozgatni fájlokat használat alapján, továbbá képes törölni a régi, már nem szükséges adatokat is.

VERITAS Access Appliance

Lépj velünk kapcsolatba!

    Név (kötelező)

    E-mail cím (kötelező)

    Tárgy (Kötelező)

    Üzenet