febr 19

2 millió SPC – 1 IOPS felett

A Hitachi Accelerated Flash technológiájú Hitachi Virtual Storage Platform G1000 rendszere soha nem látott eredményt ért el az SPC-1 rendszerű teljesítménymérés során.

A Hitachi VSP G1000 minden korábbi SPC-1 eredményt felülmúlt a 2 004 941,89 IOPS-os kapacitásával és így az első olyan készülékké vált, amely eléri a 2 millió SPC-1 IOPS-os kapacitást.

A leginkább erőforrás-igényes vállalati szintű feladatokhoz tervezett, tisztán flash-memóriás készülék jelentős segítséget nyújt a technológiai beruházások megtérülésének felgyorsításában, mivel jelentős mértékben fokozza az alkalmazások, a szervervirtualizációs környezetek és a privát felhők teljesítményét.

Az auditált SPC-1 teszt eredménye azt igazolta, hogy a flash-alapú VSP G1000 nagyot lépett előre a teljesítményorientáltság terén, mivel 60%-kal nagyobb kapacitást, és teljes terhelés mellett is harmad akkora válaszidőt képes biztosítani, mint a speciálisan ilyen feladatokra tervezett DRAM-alapú rendszerek. Ezáltal a hitelesített sebességben megelőzi a tipikus vállalati alkalmazások terén megjelenő versenytársait is. Mindez ideális választássá teszi a rendszert a kritikus üzleti alkalmazásokhoz és OLTP-környezetekhez, továbbá kiszámíthatóbbá és egyszerűbbé teszi az ügyfelek számára a csúcsteljesítményű környezetek tervezését, kialakítását és felügyeletét.

További részletek a hiteles mérésekrőlVissza az aktualitásokhoz