Virtualizált környezetek mentése

Teljes áttekinthetőség adatvesztés nélkül!

Legfontosabb előnyök

 • Gyors helyreállítás
  A Veeam Availability Suite segít a szükséges adatok gyors helyreállításában, segítve ezzel a 15 percnél rövidebb helyreállításiidő-célkitűzést (RTO).
 • Az adatvesztés elkerülése
  Csaknem folytonos adatvédelem és korszerű katasztrófa utáni helyreállítás.
 • Igazolt védelem
  Az összes fájl, alkalmazás és virtuális szerver garantált helyreállítása bármikor.
 • Átemelt adatok
  A biztonsági másolatokban található adatok használata a valós környezet pontos másolatának létrehozására.
 • Teljes áttekinthetőség
  A problémák megelőző jellegű figyelése és figyelmeztetés, még mielőtt az üzemi környezetre hathatnának.

Miért a Veeam Availability Suite?

A folyamatos működés képessége

A hazai vállalatok számára is az elmúlt években fontosabbá vált, hogy korszerűsítsék adatközpontjaikat, hogy minél gyorsabban tudjanak informatikai szolgáltatásokat nyújtani. Emellett továbbra is fontos szempont, hogy növeljék a biztonságot, megerősítsék a felügyeletet, csökkentsék működési költségeiket, és növeljék az üzleti reagálási sebességüket. A vállalatok ráadásul új végfelhasználói igényekkel is találkoznak, beleértve az adatokhoz és az alkalmazásokhoz való állandó hozzáférési igényt, a leállások és az adatvesztések elkerülését és az évenként 30–50%-os adatmennyiség-növekedést.

Az Ön vállalatánál is növekednek az elvárások mind az állásidő minimálisra csökkentésében, mind az adatokhoz való hozzáférés garantálását illetően? A Veeam Availability Suite azt az öt fő képességet kínálja a vállalkozások számára, amelyek lehetővé teszik a folyamatos működést.

Ismerje meg jobban megoldásunkat!

Ma már az alkalmazások 75%-a kritikus fontosságú a vállalkozások számára

A vállalkozások napjainkban új üzleti követelményekhez, vásárlói elvárásokhoz és kommunikációs csatornákhoz alkalmazkodnak. A Forrester piackutató vállalat megbízásából készült, A folyamatos IT küzdelem: A Hozzáférhetőség Biztosítása 24x7x365, című tanulmányát most innen letöltheti és megtudhatja, hogy miért növelik a kritikus rendszerek a mindig elérhető vállalkozás iránti keresletet, plusz három fontos tanácsot is kaphat vezető IT üzletemberektől.

Veeam Availability Suite 9.5

A Veeam® Availability Suite™ részét képezi az új Veeam Availability Platform for the Hybrid Cloud megoldásnak. A Veeam Availability Suite az Availability for the Always-On Enterprise sztenderdet biztosítja, vagyis azáltal segít a szervezeteknek napjaink szolgáltatási szintjének teljesítésében, hogy garantálja az IT szolgáltatások-, és/vagy kapcsolódó alkalmazások és vonatkozó adatok másodperceken-, perceken belüli helyreállítását.

Az ÚJ Veeam Availability Suite 9.5 kifejezetten azokra a vállalati követelményekre épít, amelyeket a Veeam Availability Suite v9 kiadással vezettünk be, ezáltal a nagyobb környezetek számára is fokozott Availability kapacitásokat biztosít, karöltve egy sor-, kifejezetten vállalatokra méretezhető funkcióval.

Partnereink

Vissza a megoldásokhoz