Felhőalapú számítástechnikai kiválóság díja a leghatékonyabb vállalatoknak.

A “Cloud Computing Excellence Awards” (felhőalapú számítástechnikai kiválóság díja) azokat a vállalatokat ismeri el, amelyek a leghatékonyabban képesek új és differenciált piaci kínálatot létrehozni a felhőalapú számítástechnika segítségével. Ezt a díjat nyerte el a Hitachi a Hitachi Content Platform portfóliójával.

A Hitachi Content Platform egy olyan felhőalapú tárolási megoldás, amely lehetővé teszi az informatikai cégek és felhőszolgáltatók számára, hogy egyetlen rendszerrel hajtsák végre a fájl-adatok tárolását, azok megosztását, a szinkronizálását, a védelmét, a megőrzését, elemzését és előhívását. A portfólió az alábbi termékeket tartalmazza, melyek szoros integrációban képesek együtt működni:

Hitachi Content Platform
Hitachi Content Platform Anywhere
Hitachi Data Ingestor
A Hitachi Content Platform (HCP) egy olyan tartalomközpontú (objektum alapú) adattároló megoldás, amely mind privát, mind hibrid felhő megoldások alapjául szolgálhat, több féle gyártó felhő megoldását támogatja, mint pl. az openstack-et. A HCP költséghatékonyan képes nagy sűrűségű adattárolásra és archiválásra adat központokon átívelően.

A HCP-t a HCP Anywhere szoftver megoldással kiegészítve mobilhozzáférést alakíthatunk ki a HCP-n található adatokhoz. A HCP Anywhere a fájlok szinkronizálását és –megosztását, és a vállalati NAS fájlmegosztásokhoz történő mobilhozzáférést kínálja.

A megoldást a Hitachi Data Ingestorral kiegészítve egyszerűsíthető a telephelyeken, fiók irodákban levő fájlszerverek szinkronizációja, azok mentése a központi adatközpontban található HCP adattárolóra (nincs szükség külön mentési megoldásra a telephelyeken). A közös platformnak köszönhetően az ügyfelek optimalizálhatják kiadásaikat, kiküszöbölhetik a vertikális elkülönítést (a síló-elv szerinti működést) és egyetlen szabályozási pont alkalmazásával javíthatják az adatok kezelését és a biztonságot.

Részletek és további nyertesek
Vissza az aktualitásokhoz