Szerverinfrastruktúra

Építse stabil alapokra infrastruktúráját!

Fujitsu

A Fujitsu több évtizedes nagyszámítógépes tapasztalatából eredően szintén maximális megbízhatóságot, rendelkezésre állást, valamint egyedülálló, akár 64 processzorig terjedő skálázhatóságot és a vállalat működéséhez elengedhetetlen munkafolyamatokra optimalizált teljesítményt kínál.
Az általunk kínált Fujitsu Server PRIMERGY rendszerek mindegyike meggyőzően bizonyította már minőségét az üzleti életben, újítások hosszú sorát tartalmazzák. Kiemelkedő hatékonyságuk révén csökkennek az üzemeltetési költségek és a rendszer összetettsége.

Részletek

Hitachi

A Hitachi magas szintű rendelkezésre állást, hatékonyságot és az üzletmenet szempontjából kritikus képességeket mutat fel. A Hitachi Compute Blade Server termékcsalád teljesíti az üzleti célok szempontjából kritikus, nagyvállalati szintű szolgáltatásokat nyújtó adatközpontokra vonatkozó magas követelményeket: a leállítás nélküli alkatrészcsere és redundáns alkatrészek alkalmazásától a magas rendelkezésre állás érdekében a többkártyás méretezhetőség SMP technikáján keresztül az optimalizált hatékonyságú hardveralapú logikai partíciókig (LPAR).

Részletek

Oracle

Az Oracle rendszerek beépített virtualizációt, felhőkezelést és rendszerfelügyeletet tartalmaznak, támogatják az iparág vezető szoftvereit mind Oracle mind más alkalmazásokhoz és megoldásokhoz.
Az Oracle SPARC szerverei például az iparágban az egyik legjobb ár/teljesítmény arány mellett maximális szintű rendelkezésre állást és biztonságot nyújtanak a működéshez elengedhetetlen alkalmazásokhoz. Ezek a szerverek többletköltség nélkül tartalmazzák az operációs rendszer és virtualizációs lehetőségeket.

Részletek

Supermicro

A Supermicro-t 1993-ban alapították San Jose-ban (USA). A cég küldetése, hogy nagy teljesítményű és kiváló minőségű szerverek tervezésében és gyártásában vezető szerepre tegyen szert.

Részletek