simpTASK bevezetése

Sikerre vezetni egy vállalkozást, vagy akár csak egy projektet, a jelenlegi üzleti környezetben és versenyhelyzetben nem egyszerű. A feladatok elvégzéséhez szükséges szakmai tudás birtoklása önmagában nem elegendő: a munkák optimális megszervezése, koordinálása hasonlóan lényeges. A simpTASK célja, hogy növelje vállalkozása hatékonyságát, és megkönnyítse a mindennapi munkavégzést.

Jelen szolgáltatásunk akár 40%-os kedvezménnyel is igényelhető a GINOP 3.2.2 projekt keretén belül.

Részletekért keresse munkatársunkat:

Boldog Árpád ügyvezető
Tel.: +36 30 297 8382
boldog.arpad@humanoit.hu

A rendszer a valós életből vett mintákra építve, és a legmodernebb technológiák használatával biztosítja az eredményes munkafolyamatok kialakítását.

A simpTASK felhő alapon működik, így a munkavégzők számára bármikor és bárhol elérhető. A felhasználók egy hatékony webes felületen végezhetik feladataik részletes adminisztrációját, a szoftver pedig a gyűjtött adatok elemzésével támogatja a vállalat működésének több fontos területét.

A simpTASK számos funkcióval segíti Önt projektjei sikeres megvalósításában:

•Projekt kontrolling

•Munkaidő-nyilvántartás

•Szabadság-nyilvántartás

•Ügyeleti idők nyilvántartása

•Információ és dokumentum megosztás

•Ügyfél-nyilvántartás

•Munkatárs-nyilvántartás

Szolgáltatásunk most akár 40%-os kedvezménnyel!

A GINOP-3.2.2 pályázat keretén belül most akár 40%-os kedvezménnyel is igénybe lehet venni a simpTASK megoldásunkat.

A pályázat során egy 29 fős tanácsadói hálózat segít kiválasztani és bevezetni cége számára legmegfelelőbb informatikai megoldásokat. A beszállítók egyedi ajánlatai közül kedvezményesen vehet igénybe termékeket és szolgáltatásokat.

A támogatásban kedvező feltételű hitel felvételével az össz-beruházás 50%-át lehet finanszírozni. Ez egy legfeljebb 8 éves futamidejű, 1% / éves kamatú hitel konstrukció, ami kizárólagosan csak ennek a pályázatnak a részét képezi.

A támogatási keretben az összeg 35%-a vissza nem térítendő támogatási konstukcióban vehető igénybe bármilyen igényelt és elfogadott szolgáltatásra. Amennyiben akkreditált, minősített beszállítótól választ szolgáltatást, az adott szolgltatásra a támogatási intenzitás 40%-át igényelheti vissza nem térítendő formában.

Kedvezményes ajánlatunkért kattintson a képre

A pályázatban résztvevői többi ajánlatunk

(Folyamatos feltöltés alatt)

Partnereink