Rendszerintegrációs szolgáltatásunk

Cégünk fő tevékenysége az informatikai rendszerek, folyamatok optimalizálása, finomhangolása, valamint rendszerek üzemeltetése és támogatása. Elsősorban a meglévő rendszerek módosításával valósítjuk meg, de ha ez nem szolgálja ki a jővőbeli üzleti terveket, akkor új rendszerek szállításával és bevezetésével érjük azt el. Erősségünk a heterogén IT környezetek tervezése és kialakítása.

Jelen szolgáltatásunk akár 40%-os kedvezménnyel is igényelhető a GINOP 3.2.2 projekt keretén belül.

Részletekért keresse munkatársunkat:

Boldog Árpád ügyvezető
Tel.: +36 30 297 8382
boldog.arpad@humanoit.hu

Rendszerintegrációs tevékenységünk folyamán, egyesítjük a meglévő rendszereit egyetlen egységes rendszerré. Eszközök, szerverek és munkaállomások, hálózati rendszerek, operációs rendszerek, adatbázis kezelők, valamint alkalmazások egységesítéséről van szó. Amennyiben szükséges bővítjük, tovább fejlesztjük a meglévő rendszerét.

Tanácsadási tevékenységünk során felmérjük meglévő rendszerüket és javaslatokat teszünk arra vonatkozóan, miként lehet azt egyszerűsíteni, de biztonságosan és hatékonyan üzemeltetni.  Infrastrukturális, alkalmazás és üzleti szinten állunk ügyfeleink részére. Ennek keretén belül akár műszaki beszerzési specifikációk elkészítését, akár ügyfél oldali műszaki minőségbiztosítási feladatokat is vállalunk.

Minden esetben az üzleti döntéshozók elvárásainak megfelelő, hatékony használatot biztosító megoldásokat ajánlunk és szállítunk és az általunk tett javaslatokra, illetve megvalósításokra garanciát is vállalunk. Szakértelmünk eredményeképpen ügyfeleinknél csökkennek a költségek, mérséklődik a kockázat, vagy növekszik az árbevétel.

Technológiai partnereink: Atlassian, Balabit, Brocade, Dell, Fujitsu, Hitachi, HP, Oracle, SuperMicro,  Veeam, Veritas,  VMware

Szolgáltatásunk most akár 40%-os kedvezménnyel!

A GINOP-3.2.2 pályázat keretén belül most akár 40%-os kedvezménnyel, iis igénybe lehet venni a rendszerintegrációs szolgáltatásunkat.

A pályázat során egy 29 fős tanácsadói hálózat segít kiválasztani és bevezetni cége számára legmegfelelőbb informatikai megoldásokat. A beszállítók egyedi ajánlatai közül kedvezményesen vehet igénybe termékeket és szolgáltatásokat.

A támogatásban kedvező feltételű hitel felvételével az össz-beruházás 50%-át lehet finanszírozni. Ez egy legfeljebb 8 éves futamidejű, 1% / éves kamatú hitel konstrukció, ami kizárólagosan csak ennek a pályázatnak a részét képezi.

A támogatási keretben az összeg 35%-a vissza nem térítendő támogatási konstukcióban vehető igénybe bármilyen igényelt és elfogadott szolgáltatásra. Amennyiben akkreditált, minősített beszállítótól választ szolgáltatást, az adott szolgltatásra a támogatási intenzitás 40%-át igényelheti vissza nem térítendő formában.

Kedvezményes ajánlatunkért kattintson a képre

A pályázatban résztvevői többi ajánlatunk

(Folyamatos feltöltés alatt)

Partnereink