Oracle adatbázis gépezet

Bővebben

Adatbázis gépezet

Egyszerűen telepíthető és felügyelhető rendszer, amely segíti a vállalati virtualizálást. A teljes szoftvercsomag, a szerver, tárhely és hálózatkezelés révén időt és pénzt takaríthat meg az adatbázis és az alkalmazások telepítésének, karbantartásának és támogatásának egyszerűsítésével.

Az Oracle Adatbázis az első évben több száz órát is megtakaríthat Önnek, amit inkább az üzleti projektekre fordíthat.

Az Oracle adatbázis legfontosabb előnyei

  • Teljesen beépített és redundáns szoftvereket, kiszolgálókat, tárhelyeket és hálózatkezelést tartalmazó rendszer, amely magas rendelkezésre állású adatbázis-szolgáltatásokat kínál
  • Három év alatt akár 2000 munkaóra is megtakarítható az egyszerű telepítésnek, karbantartásnak és az adatbázis támogatásának köszönhetően
  • Az igény szerinti kapacitásra vonatkozó szoftverlicenc lehetőséget ad a 2–48 processzormag használata közötti méretezésre a hardver-továbbfejlesztésekhez kapcsolódó költségek és leállási idő nélkül
  • Lehetővé teszi a vállalkozások számára az OLTP és az adattárházas adatbázisok egyesítését akár 18 terabájt méretig, ami ideális választássá teszi közepes és nagyvállalatok számára egyaránt.
  • A virtualizálás támogatása lehetővé teszi, hogy az ügyfelek gyorsan telepítsenek teljes, magas rendelkezésre állású megoldásokat nyújtó berendezéseket

Oracle Database Appliance

Egyszerű

Az Oracle Database Appliance segítségével minden letisztulttá válik. Egyszerűen futtathat adatbázisokat és alkalmazásokat egyetlen, ún. single-vendor támogatású rendszerben. Az Oracle Database Appliance egyszerűségének kulcsa az automatizálás. A rendszer szabványosított, bevált konfigurációkon alapul, vagyis nincs szükség találgatásokra. Egyetlen platform, egyszerű üzemeltetés, egyetlen gyártói támogatás!

Megfizethető

Az alacsony belépési árral és a rugalmas lehetőségekkel együtt maximalizálhatja informatikai erőforrásainak megtérülését. Számos szervezet olyan kapacitásra pazarolja az IT költségeket, amelyre még nem is lenne szüksége. Az Oracle Database Appliance teljesen rugalmas, így Ön rugalmasan bővítheti, méretezheti a memóriát vagy a tárolókapacitást. Három év alatt akár 2000 munkaóra is megtakarítható az egyszerű telepítésnek és karbantartásnak köszönhetően.

Optimalizált

Az Oracle Database Appliance-t kifejezetten Oracle adatbázishoz tervezték. Az összes hardver és szoftver teljesen integrált és a csúcsteljesítményre van optimalizálva. Ez annyit jelent, hogy Ön kiszámítható eredményeket érhet el minimális erőfeszítéssel. Ha adatbázisát az Oracle szakértelmére építve futtatja, biztos lehet abban, hogy az a legjobban fog teljesíteni.

Tudjon meg többet az Oracle adatbázisról!
Lépjen velünk kapcsolatba!

Oracle Database Appliance X8-2S

Nincs szükség magas költségekre vagy nagy adatbázisokra a megfelelő teljesítmény eléréséhez. Az Oracle Database Appliance X8-2S teljesen integrált megoldás, amely egypéldányos (single-instance) adatbázisokra lett optimalizálva a hatékonyság növelése érdekében, amely egyben az Oracle legalacsonyabb költségigényű rendszere. Egyszerűsíti a telepítést, támogatást és karbantartást, így időt és pénzt spórol meg Önnek, hiszen kivételes teljesítményt nyújt kiváló ár mellett.

Oracle Database Appliance X8-2M

A középvállalkozások számára nehéz megtalálni a megfelelő IT megoldást a szükségletek kielégítéséhez. A vállalati szintű megoldások túl nagyok és feleslegesek, mindezek mellett túl költségesek is, a kis megoldások pedig nem fedik le az igényeket. Az Oracle Database Appliance X8-2M tökéletes megoldás középvállalkozások számára, az X8-2S processzorjának és memória erőforrásainak több mint kétszeresét szolgáltatja, természetesen a költségek megduplázása nélkül.