OpenStack

A felhő nyílt forráskódú operációs rendszere

Mi is az az Open Stack?

Az OpenStack a felhő nyílt forráskódú operációs rendszere, egy olyan infrastruktúra szolgáltatás, amely alprojektjei a tárhely, számítási kapacitás és hálózati erőforrások felhasználását vezérlik egy adatközpontban, mindezt közös hitelesítési mechanizmusokkal rendelkező alkalmazásprogramozási felületeken keresztül kezelve és biztosítva.

Az OpenStack egy kezelőfelületet is biztosít, a felhasználók virtuális gépeket hozhatnak létre, a rendszergazdáknak pedig lehetőséget nyújt, hogy ellenőrizhessék a rendszer erőforrásait.

A projekthez több mint 200 cég csatlakozott, köztük a Dell, HP, IBM és Intel is!

Az OpenStack új távlatokat nyit a nagyvállalati felhő infrastruktúra környezetek újragondolásában, átalakításában és a vállalati innovációban.
Én is csatlakozom!
Cégünk 15 év nagyvállalati tapasztalata és szakembereink 20+ éves UNIX tapasztalata a garancia arra, hogy nem csak tervezésben és a rendszerintegrációban, hanem a támogatásban is stabil partnerre számíthat.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az OpenStack különböző szolgáltatásokból épül fel. Töltse le az OpenStack térképet és tekintse meg, hogyan illeszkednek és működnek együtt az egyes szolgáltatások. OpenStack térkép letöltés

Költségcsökkentés

Innovációs platform

Rugalmas, agilis és privát IaaS környezet

Open technológia

Ők nem tévedhetnek!

Az innovatív vállalatok már elkezdték az átállást: az olyan figyelemre méltó Fortune 100 vállalatok, mint a BMW, a Disney és a Walmart megcáfolhatatlanul bizonyították, hogy az OpenStack jól alkalmazható a gyártó környezetekben.

Az OpenStack projectet a RackSpace és a NASA indította el 2010 júliusában, a cél az volt, hogy segítsenek felhő alapú számítástechnikai szolgáltatások létrehozásában. Az első forráskódok a NASA Nebula nevű rendszeréből, valamint a RackSpace Cloud Files Platform szoftveréből származtak, de 2011-ben már az Ubuntu Linux-disztribúció fejlesztői is döntöttek az OpenStack integrálásáról. A projektet ma már az OpenStack nonprofit alapítvány irányítja, amelyet 2012 szeptemberében hoztak létre, amelyhez már több mint 200 cég csatlakozott.