Loggyűjtés

Központi naplógyűjtés és archiválás

Legfontosabb előnyök

 • Kliens oldal
  A syslog-ng PE alkalmazás a legjobb megoldás heterogén Unix és Windows alapú hálózatokban a naplóüzenetek gyűjtésére, mivel segítségével biztonságos, megbízható infrastruktúra alakítható ki.
 • Szerver oldal
  Az SSB pontos beállításaitól függően valós időben másodpercenként akár 75 000 üzenetet is képes feldolgozni.
 • Adatbázisok
  A forradalmi naplóüzenet-azonosító és osztályozó megoldás nagysebességű előfeldolgozást tesz lehetővé.
 • A tárolás elengedhetetlen
  Az SSB a naplóüzeneteket titkosított, tömörített és digitálisan aláírt, időpecséttel ellátott bináris fájlokban, vagy SQL adatbázisokban is képes tárolni.

System Store Box™

Nagykapacitású naplózószerver, mely támogatja a magas rendelkezésre állást.

Mivel számos különböző platformról képes gyűjteni az üzeneteket, minden környezetbe könnyen integrálható. A naplóüzenetek monitorozása alapvető fontosságú szerepet játszik a rendszerek üzemeltetésében, valamint a biztonsági incidensek felderítésében és megelőzésében. Az SSB™ egy olyan hatékony platformot kínál, amely képes üzenetek tízezreit valós időben osztályozni, hogy kiszűrje a megszokottól eltérőeket, és szükség esetén azonnal riasszon.

További jellemzők

 • A rendszer könnyen integrálható a meglévő infrastruktúrába
 • Az üzenetek továbbíthatóak a naplóelemző alkalmazásoknak
 • Mindez egyszerűen menedzselhető a böngészőből.
 • Automatikus adatarchiválást és biztonsági mentéseket tesz lehetővé

Az SSB™ segít megfelelni az előírásoknak.

Számos szervezetnek kell előírásoknak megfelelnie, mint például a magyar hitelintézetekről és pénzügyi vállalkozásokról szóló törvény (HPT), a Sarbanes-Oxley Act (SOX), a Basel II egyezmény, a Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA), vagy a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Ezek a szabályozások gyakran direkt vagy indirekt követelményeket támasztanak a naplóüzenetek kezelésével szemben, előírva például központi gyűjtésüket, naplóelemző alkalmazások használatát, vagy az üzenetek hosszútávú – akár több éves – megőrzését.

További információ a központi naplógyüjtésről

Partnereink

Vissza a megoldásokhoz