Logelemzés „light”

Logelemzés 1 kattintással – Balabit SSB felhasználóknak

Legfontosabb előnyök

 • Kész riport, azonnal
  Ha a loggyűjtés már megoldott, de nem tud mit kezdeni az összegyűjtött adatokkal, vagy ha nem akar milliókat költeni egy logelemző (SIEM) rendszer bevezetésére, akkor ezt a megoldást Önnek találták ki! Alapriportok konfiguráció nélkül, mindössze egy kattintással!
 • Minimális ráfordítás
  Az összegyűjtött naplóadatokból az alapjelentés már 1 gombnyomással elkészül, ezért nem szükséges egyedi lekérdezéseket írni és futtatni! Idejét elég az eredmények kiértékelésére és az alapjelentés kiegészítésére fordítania.
 • Összehasonlító riportok
  Az új jelentések összehasonlíthatóak a már régebben elkészített jelentésekkel, és így a változások azonnal láthatóvá válnak. Változó trendek esetén beavatkozhat, azonnal részletes vizsgálatot indíthat.

Ne csak gyűjtse, értelmezze is az SSB-be érkezett napló-adatokat!

Ki mondta, hogy egy IT biztonsági szakembernek SQL Gurunak is kell lennie? Inkább használja tudását valós szakmai kérdések megoldására! Az előre beállított SQL lekérdezések százainak lefuttatását, valamint az IT biztonsági riport elkészítését pedig bízza cégünk saját fejlesztésére, az SSB Reporterre. A megoldás segít az IT biztonsági feladatok elvégzésében, az alapriportok elkészítésében, ezáltal nem szükséges többé az Excel, a Word és az SSB mélyebb ismerete az adatok kinyeréséhez. A program egy kattintással elkészíti az alapjelentést, az adatok összehasonlíthatóak az előző időszak adataival is, így Ön csak véglegesíti és prezentálja az eredményeket.

További előnyök

 • Könnyen tanulható
  Sajátítsa el a jelentések készítését percek alatt, vagy akár mutassa meg titkárnőjének! A megoldás könnyű felhasználhatósága miatt többé már nem szükséges az egyéb programok mély ismerete az adatok kinyeréséhez!
 • Költséghatékony jelentéskészítés
  A jelentéskészítés költséges logelemző projekt nélkül! Ideális, ha szüksége lenne riportokra, de munkatársai túlterheltek vagy ha rendelkezésére áll egy loggyűjtő rendszer, de a logelemzésre (SIEM) már nem tud extra költséget allokálni.
 • Biztonságos riportálás
  A jelentéseink biztonságosan, emberi beavatkozás nélkül futnak, gyorsan és hatékonyan. A kinyert adatok hiba emberi hiba nélkül jönnek létre, annyiszor, amennyiszer Ön azt szeretné.
Igényelje tesztverziónkat ingyenesen!
Vissza a megoldásokhoz