IT biztonsági tanácsadás

Feltört weboldal? Külső behatolási kísérletek? Adatszivárgás?

A fent említett néhány példa csak töredéke cége biztonságát érintő veszélyek közül. Ezek megelőzése az egyik legsürgetőbb feladat minden cég életében. Teljes IT infrastruktúra átvilágítással feltárjuk az esetleges behatolási pontokat, majd konkrét megoldási javaslatokat teszünk, amelyek következtében rendszerét biztonságban tudhatja.

Jelen szolgáltatásunk akár 40%-os kedvezménnyel is igényelhető a GINOP 3.2.2 projekt keretén belül.

Részletekért keresse munkatársunkat:

Boldog Árpád ügyvezető
Tel.: +36 30 297 8382
boldog.arpad@humanoit.hu

A következő problémákra, igényekre tudunk megoldást nyújtani a teljesség igénye nélkül:

• IT-biztonsági szabályzat, katasztrófa- és üzletfolytonossági terv kidolgozása.

• Behatolás tesztelés során feltárjuk rendszere sebezhető, sérülékeny pontjait.

Ez hozzáférés nélkül, vagy minimális hozzáféréssel történik, annak érdekében, hogy külső támadó szemszögéből láthassuk a vizsgált rendszert. A feltárt problémákról jelentést készítünk és javaslatokat teszünk egy biztonságos rendszer kialakítása érdekében.

• Amennyiben gyanúja van, hogy adatait, rendszereit jogosulatlanul használja valaki, valamint értékes adataihoz külső cég munkatársai is hozzáférnek és ezek szabályozására szeretne megoldást találni, cégünk szakemberei sok éves tapasztalatból építkezve, a legjobb megoldás kialakítását garantálják.

• Ha szeretné tudni, hogy adott időpillanatban ki, mihez, milyen joggal, mikor fér(t) hozzá, valamint azt is, hogy adott személynek, adott jogosultságokat ki, mikor és miért engedélyezte.

• Ha filmszerűen szeretné visszanézni a felügyelt rendszerekhez hozzáférő felhasználók gépének történéseit. (Pl. Ki, mikor, milyen számlaszámra utalt?) Ha a felvett „filmben” a felhasználó által használt programok neve, a leírt vagy megjelenített szöveg kereshetősége is fontos az Ön számára. CISA és CISM minősítésekkel és gyártói vizsgákkal rendelkező szakembereink nyújtanak garanciát arra, hogy biztonsági kérdésekben kompetens és gyakorlatban is hatékonyan működő megoldásokat tudunk kialakítani.

Szolgáltatásunk most akár 40%-os kedvezménnyel!

A GINOP-3.2.2 pályázat keretén belül most akár 40%-os kedvezménnyel is igénybe lehet venni az IT biztonsági tanácsadásunkat.

A pályázat során egy 29 fős tanácsadói hálózat segít kiválasztani és bevezetni cége számára legmegfelelőbb informatikai megoldásokat. A beszállítók egyedi ajánlatai közül kedvezményesen vehet igénybe termékeket és szolgáltatásokat.

A támogatásban kedvező feltételű hitel felvételével az össz-beruházás 50%-át lehet finanszírozni. Ez egy legfeljebb 8 éves futamidejű, 1% / éves kamatú hitel konstrukció, ami kizárólagosan csak ennek a pályázatnak a részét képezi.

A támogatási keretben az összeg 35%-a vissza nem térítendő támogatási konstukcióban vehető igénybe bármilyen igényelt és elfogadott szolgáltatásra. Amennyiben akkreditált, minősített beszállítótól választ szolgáltatást, az adott szolgltatásra a támogatási intenzitás 40%-át igényelheti vissza nem térítendő formában.

Kedvezményes ajánlatunkért kattintson a képre

A pályázatban résztvevői többi ajánlatunk

(Folyamatos feltöltés alatt)

Partnereink