Heterogén infrastruktúra mentése

Ismerje meg a nagyvállalati szintű adatvédelem jövőjét!

Legfontosabb előnyök:

 • Virtuális és fizikai adatvédelem
  Egy platformban, egy konzolon egyesített virtuális és fizikai teljeskörű adatvédelem.
 • Egységes globális felügyelet
  A pillanatképek, többszörözött pillanatképek, biztonsági másolatok, mentések és helyreállítások egységes és teljes körű felügyelet.
 • Teljeskörű védelem
  A biztonsági másolatok és az alkalmazások többszöri előfordulása elleni beépített, méretezhető teljeskörű védelem, úgy a virtuális, mind a fizikai eszközökön.
 • Egyszerű helyreállítás
  Egymenetes V-Ray biztonsági mentés, azonnali lemezkép és egy fájlból történő helyreállítás úgy a virtuális, mind pedig a fizikai eszközök esetében.
 • Automatizált virtuális adatvédelem
  Terheléselosztásos biztonsági mentési teljesítmény
Ismerje meg jobban a megoldásunkat!

A legújabb Veritas NetBackup

A V-Ray technikát használó Veritas NetBackup 7.7 elérhetővé teszi azt a teljesítményt, automatizálást és kezelhetőséget, amely a heterogén környezetek védelméhez szükséges. Azon a szinten, ahol manapság már több ezer virtuális és fizikai gép, több petabájtnyi adat a szokványos napi adag, és ahol holnapra már a szoftverrel kialakított adatközpontok és az informatika, mint alapszolgáltatás (IaaS vagy ITaaS) válnak megszokottá.

A megoldás további előnyei

Az egységes nagyvállalati szintű virtuális és fizikai adatvédelem túllép a mindössze egy problémára megoldást jelentő termékeken. Jobb áttekinthetőséget tesz lehetővé, elosztja az erőforrásokat, és csökkenti az üzletmenet szempontjából kritikus alkalmazások virtualizálása során a költségeket, ezáltal a bonyolultságot és a kockázatot.

 • A V-Ray lehetővé teszi egyetlen fájl percek alatt történő megkeresését a biztonsági mentéssel kapott lemezképben. Segíti a helyreállítását onnan, kiküszöbölve ezzel a kézzel történő és sokszor órákig (vagy olykor napokig) tartó csatlakoztatást, keresést és helyreállítást.
 • Képes a biztonsági mentési környezet bármely pontjáról származó pillanatképek és többszörözött pillanatképek egyszerűsített felügyeletére és gyorsabb helyreállítására.
 • Az új, áthelyezett és klónozott virtuális gépek folyamatosan működő védelme révén kiküszöbölhető a bizonytalanság és a túlterhelés a biztonsági mentések során.
 • A NetBackup többszöri előfordulás elleni intelligens védelme az újbóli előfordulás arányát akár 98%-kal csökkentve csökkenti a tárolási költségeket. Mindeközben rugalmas, a teljes rendszerre kiterjedő telepítési megoldásokkal optimalizálja a biztonsági mentési teljesítményt és az ahhoz szükséges erőforrásokat.