Hatékony objektum alapú adattárolás

Próbálja ki a felhő nyújtotta mobilitást és archiválást!

Legfontosabb előnyök:

  • Egyetlen rendszeren belüli tárolás

A Hitachi Content Platform egy olyan felhőalapú tárolási megoldás, amely lehetővé teszi az informatikai cégek és felhőszolgáltatók számára, hogy egyetlen rendszerrel hajtsák végre a fájl-adatok tárolását, azok megosztását, a szinkronizálását, a védelmét, a megőrzését, elemzését és előhívását.

  • Üzletibb szemléletű informatika

Támogatja az üzleti szemléletű informatika felé való elmozdulást. Hiszen ma már az informatika kialakítását nagyobb mértékben befolyásolják az üzleti – és nem pusztán a műszaki – célkitűzések.

Az objektumtárolás jövője, már ma elérhető!

A Hitachi Content Platform (HCP) egy olyan tartalomközpontú (objektum alapú) adattároló megoldás, amely mind privát, mind hibrid felhő megoldások alapjául szolgálhat, többféle gyártó felhő megoldását támogatja, mint pl. az openstack-et. A portfólió az alábbi termékeket tartalmazza, melyek szoros integrációban képesek együtt működni.

Hitachi Content Platform

A HCP költséghatékonyan képes nagy sűrűségű adattárolásra és archiválásra adat központokon átívelően. A HCP segítségével szabadon áthelyezheti adatait a tetszése szerinti nyilvános felhőkbe automatikusan vagy házirend alapján. Mindeközben továbbra is folyamatosan kézben tarthatja azok felügyeletét és megtarthatja áttekinthetőségüket, mert a metaadatok biztonságosan, a telephelyén vannak tárolva. Ez a rendszer hatékonyabb, könnyebben használható és sokkal több adat kezelésére alkalmas, mint a hagyományos fájltároló megoldások. A HCP automatizálja a napi szintű informatikai műveleteket, mint például az adatvédelem, és könnyen követi a méret, a hatókör, az alkalmazások és a tárolási és szervertechnika változásait az adatok élettartama során. Azokban az informatikai környezetekben, ahol az adatok gyorsan nőnek, vagy évekig meg kell azokat őrizni, ezek a képességek felbecsülhetetlen értékűek!

Hitachi Content Platform Anywhere

A HCP-t a HCP Anywhere szoftver megoldással kiegészítve mobilhozzáférést alakíthatunk ki a HCP-n található adatokhoz. A HCP Anywhere a fájlok szinkronizálását és –megosztását, és a vállalati NAS fájlmegosztásokhoz történő mobilhozzáférést kínálja.

Hitachi Data Ingestor

A megoldást a Hitachi Data Ingestorral kiegészítve egyszerűsíthető a telephelyeken, fiókirodákban levő fájlszerverek szinkronizációja, azok mentése a központi adatközpontban található HCP adattárolóra (nincs szükség külön mentési megoldásra a telephelyeken). A közös platformnak köszönhetően az ügyfelek optimalizálhatják kiadásaikat, kiküszöbölhetik a vertikális elkülönítést (a síló-elv szerinti működést) és egyetlen szabályozási pont alkalmazásával javíthatják az adatok kezelését és a biztonságot.

További jellemzők

  • Személyes, nyilvános és hibrid felhők építésére szolgáló integrált megoldásokat tartalmazó portfólió alapja.
  • Biztonságos fájlszinkronizálás és -megosztás a Hitachi Content Platform Anywhere segítségével és integrálás a Hitachi Data Ingestor szolgáltatással a távoli és fiókirodák összekapcsolása érdekében.
  • Aktív adatvédelem és megbízható, segédprogramszintű architektúra a kompatibilis, biztonsági mentések nélküli, egyszerűen beállítható, felügyelhető és rendszerbe illeszthető tároláshoz.
  • Nagy sűrűségű és nagy hatékonyságú tárolás több-bérlős rendszerben, több protokoll támogatása, és méretezhetőség néhány terabájttól több tíz petabájtig.
  • Az egyedi metaadatgyűjtő és adatgyűjtő eszközök strukturálják a rendszerezetlen fájladatokat, hogy lehetővé váljon az intelligens automatizálás, és könnyebben lehessen mélyebb elemzést végezni az adatokon.
  • A tartalom könnyebben mozgatható a különböző irodákban dolgozók, illetve a vezető felhőszolgáltatók között.
  • Könnyű telepíthetőség, felügyelhetőség és a változásokhoz való alkalmazkodás.
  • Az archiválási, biztonsági mentési és felhőben tárolási műveletek automatizálása és hatékonyságának javítása.
Tovább

Partnereink

Vissza a megoldásokhoz