Hálózati teljesítménymérés

Hagyja a reaktív hibakeresést. Kezdje menedzselni infrastruktúrája teljesítményét!

Legfontosabb előnyök:

  • Páratlan áttekinthetőség
    Az infrastruktúra teljesítményének és rendelkezésre állásának teljes körű áttekinthetősége – a legátfogóbbtól a legaprólékosabb szintig.
  • Könnyen kezelhető webalapú felhasználói felület
    A VirtualWisdom webalapú felhasználói felülete lehetővé teszi, hogy a csapat minden tagja ugyanazon részletes belső adatok alapján intézkedhessen, dinamikusan jutva a kellő információkhoz – a kellő időben.
  • Valós megtérülés (ROI)
    Az informatikai csapatok végre össze tudják egyeztetni az informatikai ráfordításokat a teljesítménnyel és valós megtérülést tudnak felmutatni feletteseiknek és a gazdasági osztálynak.

A VirtualWisdom® platform

A teljes rendszerinfrastruktúra teljesítményének, állapotának és kihasználtságának páratlan áttekinthetőségét nyújtja, aminek révén az ügyfelek képesek garantálni az üzletmenet szempontjából kritikus alkalmazások teljesítményét és rendelkezésre állását úgy fizikai, mint virtuális vagy felhőben lévő számítási környezetben.

A rendelkezésre állás felügyelete

Manapság a felhasználók alapvető igénye, hogy az üzletmenet szempontjából kritikus alkalmazásaikhoz és adataikhoz bármikor, bárhonnan hozzáférhessenek. Informatikai szemszögből ez nem egyszerű elvárás.

A folyamatos műszaki fejlődés – az adatok folyamatos, robbanásszerű növekedésével kombinálva – a vállalat minden szintjén folyamatos frissítéseket követel meg. A vállalatok egyre növekvő mértékben élnek a virtualizáció, a felhőszolgáltatások és a szoftverekkel kialakított technikai megoldások előnyeivel abbéli igyekezetükben, hogy megerősödjenek és csökkentsék a költségeiket. Ezek a megközelítési módok azonban sokszor teljesen elhomályosítják a rendszerek valós idejű áttekinthetőségét, ami veszélyeztetheti a rendelkezésre állást.

A teljesen új VirtualWisdom4 az egész rendszerre kiterjedő áttekinthetőséget kínál, eddig soha nem látott szélességben és mélységben. Most az infrastruktúra minden szintjén több ezer mérési eredményt érhet el – a tökéletes áttekinthetőség érdekében folyamatosan előállítva, egymáshoz kapcsolva és viszonyítva, elemezve és vizuálisan megjelenítve.
Az eredmény a problémák folyamatosan csökkenő száma, időtartama és hatása. Az Ön cége is kivédheti a kritikus leállásokat, hiszen az összes hibajegy számának drasztikus, akár 90%-os csökkenését mutatják visszajelzések az első 90 napban.

Nem hiszi? Kérjen tőlünk DEMO-t!

További információk a Virtual Intruments-ről