GINOP 3.2.2 pályázat

A modern technológia igényeit nem minden vállalkozás tudja saját forrású beruházásból fedezni. A pályázatot a vállalatok informatikai hiányosságainak minél nagyobb arányú csökkentése érdekében írták ki. A támogatás az IKT (Információs és Kommunikációs Technológia) fejlesztéseknél jelentkező finanszírozási nehézségek kapcsán ad segítséget.

A pályázat résztvevői a HumanoiT termékeire/szolgáltatásaira igényelt támogatási intenzitás 40%-át is visszatéríthetik. Lejjebb görgetve megismerheti, hogy mely szolgáltatásainkra érvényes a kedvezmény!

A pályázat keretén belül egy 29 fős tanácsadói hálózat segít kiválasztani és bevezetni cége számára legmegfelelőbb informatikai megoldásokat. A beszállítók egyedi ajánlatai közül kedvezményesen vehet igénybe termékeket és szolgáltatásokat.

A támogatásban kedvező feltételű hitel felvételével az össz-beruházás 50%-át lehet finanszírozni. Ez egy legfeljebb 8 éves futamidejű, 1% / éves kamatú hitel konstrukció, ami kizárólagosan csak ennek a pályázatnak a részét képezi.

A támogatási keretben az összeg 35%-a vissza nem térítendő támogatási konstukcióban vehető igénybe bármilyen igényelt és elfogadott szolgáltatásra. Amennyiben akkreditált, minősített beszállítótól választ szolgáltatást, az adott szolgltatásra a támogatási intenzitás 40%-át igényelheti vissza nem térítendő formában.

Kedvezményes ajánlataink

(Folyamatos feltöltés alatt)

SSB Reporter bevezetése

IT biztonsági tanácsadás

Rendszerintegrációs szolgáltatás, tanácsadás

simpTASK bevezetése

GDPR felkészítés

Partnereink