Flash alapú adattárolás

Újradefiniált teljesítményelvárások

 • Maximális teljesítmény
  Rendszerenként akár 1 millió IOPS is elérhető, miközben az átlagos reakcióidő 1 millimásodperc alatt marad.
 • Kapacitás hatékonyság
  Adattömörítéssel, deduplikálással, rugalmas tárhely kiosztással 5:1-hez átlagos adatcsökkentési arány érhető el.
 • Adatvédelem
  Egyszerűen készíthet bármilyen méretű pillanatképet vagy klónt. Másolja át adatait egy másik rendszerre is, akár szinkron akár aszinkron adatmásolással, így megvédve adatait egy áramkimaradás káros hatásától.
 • Szolgáltatási minőség ellenőrzése
  Állítsa be a maximális IOPS-t és a sávszélesség ésszerű fogyasztási határértékeit, hogy biztosítsa a rendszer kiegyensúlyozott használatát.
 • Választható adatszolgáltatások
  Az adminisztrátorok rugalmasan optimalizálhatják az adatszolgáltatások beállításait a maximális teljesítmény és a maximális hatékonyság értékei között.

Mit vegyen figyelembe egy All-Flash adattárolási megoldás tervezésénél?

Bővebben

Új Flash portfóliójával a Hitachi Data Systems újradefiniálta az informatikai infrastruktúrák teljesítményére vonatkozó elvárásokat

Az új portfólió teljesen flash-alapú és hibrid, teljesítményoptimalizáló szoftverek és adatelemző képességek új és kibővített választékát kínálja:

 • az új F-sorozatú teljesen flash-alapú Hitachi Virtual Storage Platformot (VSP),
 • a G-sorozatú Hitachi VSP fejlett  modelljeit,
 • valamint az in-line  adattömörítővel (FMD DC2) rendelkező új generációs Hitachi flash modulokat
 • és a reakcióidőt javító és nagyobb valódi kapacitást lehetővé tevő, fejlett Hitachi Automation Director és Hitachi Data Center Analytics eszközöket.

A Hitachi több mint 350 flash-vonatkozású szabadalommal rendelkezik a világon, többel, mint az iparág bármely más szereplője. Továbbá a Hitachi jól ismeri ügyfelei igényeit és a vállalati flash technológia egyik vezető beszállítójaként 2008 óta folyamatosan kielégíti a flash technológia iránti igényeket, amit ékesen bizonyít, hogy több mint 250PB flash kapacitást biztosított és a kritikus üzleti applikációk terén a világ legnagyobb teljesen flash-alapú beszerzéseit támogatta az elmúlt években.

Íme a Hitachi Virtual Storage Platform F-sorozat

A legújabb technológiát megtestesítő Hitachi VSP család új tagjai – a VSP F400, F600 és F800 – egyesítik a teljesen flash-alapú tárolást és a beépített automatizálási szoftverek egyszerűségét a Hitachi VSP technológia jól ismert rugalmasságával és teljesítményével. A VSP F-sorozata páratlan 1.4M IOPS-t kínál, amellyel a legnagyobb igényű alkalmazásoknak is meg tud felelni, és felhasználja az új FMD DC2 (flash modulokat) az inline, kompromisszummentes tömörítés lehetővé tételéhez, így nagyobb valódi kapacitást tud biztosítani, a hálózati késleltetést 1ms alatt tartva még maximális méret esetén is.

A VSP F-sorozata az iparág legrugalmasabb teljesen flash-alapú termékcsaládja, és az iparágon belül egyedüliként biztosítja a 100%-os adatelérhetőségi garanciát. Az F-sorozat tartalmazza az egyszerű replikáció kezelést is, amely opcionálisan szinkron és aszinkron replikációt is lehetővé tesz a teljes körű adatvédelem érdekében. Az F-sorozat 12,8TB-tól 448TB-ig terjedő valós tárolási kapacitást tud biztosítani, és olyan teljesen flash-alapú megoldást nyújt az ügyfeleknek, amely képes zökkenőmentesen együttműködni az egyéb Hitachi által biztosított infrastruktúrával, köszönhetően a közös menedzsment szoftvernek és gazdag automatizálási eszközeinek, amelyek a niche (rés) termékeknél nem állnak rendelkezésre.

Bővebben

Második generációs flash modul meghajtó adattömörítéssel (FMD DC2)

Az F-sorozatú VSP alapját képező új FMD DC2 meghajtók felhasználásával a továbbfejlesztett G-sorozatú VSP még jobb reakcióidőt, nagyobb valódi flash kapacitást és megtérülés tud biztosítani. A szabadalmaztatott Hitachi FMD DC2 design nagysebességű, párhuzamosított architektúrát alkalmaz, amellyel az SSD meghajtóknál 5x nagyobb írási sebesség és 3x nagyobb olvasási sebesség érhető el. A multi-queuing technológia pedig lehetővé teszi, hogy az IO adatok prioritást élvezzenek a háttér műveletekkel szemben, így különösen alacsony szintre szorítva a késleltetést, még nagy igénybe vétel esetén is.

Az FMD DC2 technológia most már akár 6,4TB kapacitással is elérhető, inline tömörítést is biztosít.

Fejlett automatizálás-vezérlési szoftver (Hitachi Automation Director Software)

Az előredefiniált szolgáltatási minták és automatizált irányítási munkafolyamatok révén a Hitachi Automation Director az alkalmazás üzemeltetés számára lehetővé teszi, hogy önkiszolgáló módon ellássák magukat flash tároló hellyel, így gyorsítva, egyszerűsítve és racionalizálva az új alkalmazások és erőforrások telepítését.

Az új Hitachi adatközpont-analitika (Hitachi Data Center Analytics)

Az alkalmazások telepítési költségeinek és az összetettség csökkentésére, valamint a telepítés gyorsaságának növelésére az  iparágon belül a Hitachi Data Center Analytics kínálja a leghatékonyabb és legjobban bővíthető analitikai szoftvert. Olyan eszközöket biztosít az ügyfelek számára, amelyekkel a flash-alapú technológiába történő befektetéseiket többféle gyártó hardvere esetén is jól tudják stratégiailag pozícionálni, és amelyek biztosítják a granuláris teljesítmény-monitoringot és a nagy mennyiségű analízist. A Hitachi Data Center Analytics nyomonköveti a Hitachi és más gyártók tárhelyeit, hogy azonosítsa és megoldja az ökoszisztéma teljesítményével kapcsolatos kérdéseket, és lehetővé tegye a hatásosabb kapacitástervezést.

Ahogy terjed az alkalmazások használata az ügyfeleknél, úgy nő a nyomás, hogy biztosítva legyen ezeknek az alkalmazásoknak a rendelkezésre állása és teljesítménye. A transzformáló hatású informatikai megoldások szállításában szerzett tapasztalatunk azt mutatja, hogy a szoftver által definiált infrastruktúrába ágyazott flash tárolás, például amit a partnerünk a Hitachi Data Systems termékpalettája kínál, a gyorsaság, az automatizálás, a hatékonyság és a megbízhatóság megfelelő egyensúlyát biztosítja az ügyfeleknek, így segít nekünk támogatni a felhasználóinkat és eredményesebbé tenni tevékenységüket.” – mondta Neil Eke, igazgató (Computacenter, Datacenter and Storage Solutions részleg vezetője).

Partnereink

Vissza a megoldásokhoz