Megérkezett a Veritas NetBackup 9!

Nem kérdés, hogy a vállalati szintű biztonsági mentés nehézsúlyú bajnoka a Veritas Netbackup, amely az idei évet egy óriási frissítéssel indította. A release számos új funkciót és javítást biztosít a korábbi 8.3-as verzió utáni fejlesztéseknek köszönhetően.

Biztonsági mentést keresel?

Mi is az a NetBackup?

A Veritas NetBackup biztonsági másolatot készít és szükség esetén visszaállítja a szerveren található fájlokat, könyvtárakat és partíciókat (a merevlemez logikai egysége, amely a fájlrendszer tárolására alkalmas). Főleg vállalatok számára tervezték, de jó skálázhatósága miatt az igények széles körét lefedi. A NetBackup olyan nagy adatbázisokat támogat, mint az Oracle és a Microsoft SQL, valamint támogatja a Microsoft Windows, Unix és Linux operációs rendszereket. A termék legfontosabb funkciója a pillanatképek, biztonsági másolatok, mentések és helyreállítások elvégzése és teljes körű felügyelete, valamint az adatok duplikációjának megakadályozása.

Milyen újdonságokat hozott a NetBackup 9?

A legfrissebb verzió bevezette a NetBackup Flex Scale támogatást, amely a NetBackup egyszerűsítését és magasabb szintű automatizálását, illetve a hatékonyabb növekedés-alapú skálázhatóságát teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a NetBackup Flex Scale használatával az ügyfeleknek már nem kell előre jelezniük a kapacitásigényt a vállalkozás növekedése miatt, mert saját maguk képesek skálázni. Amikor a korábbi verzióknál a kapacitás elfogyott, ki kellett cserélni a hardvert. Ez a probléma a legfrissebb verzióval megszűnt, mivel a tároló egyszerűen bővíthető további „csomópontok” aktiválásával. Ez a lehetőség nagymértékben csökkenti a költségeket és a kockázatokat is.

A NetBackup 9 már rugalmasabb telepítési módokban érhető el, mint az iparág bármely más szereplője. Új, hiperkonvergált módjának bevezetésével a Veritas tovább bővíti az ügyfelek lehetőségeit és szabadságát, miközben csökkenti a rendszer összetettségét. A legújabb verzió már automatizál bizonyos funkciókat is, ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy meghatározzanak olyan szabályokat, amelyek aktiválnak új tárolókat, így pl. csökkenthetőek a mentési ablakok az éjszaka folyamán, vagy lehetőség van párhuzamos helyreállításra is egy kiber támadás során, amikor már több szerver is sérült. Ez a funkció továbbá a szerverek automatikus ellenőrzését, felfedezését is lehetővé teszi a hálózaton.

Kérj segítséget szakemberektől!

SEGÍTSÉGET KÉREK!

Részletek a NetBackup 9 változásairól

BŐVEBBEN