Bevetésre kész a Cyber Kommandó!

Nem tudhatod, ki a követező célpont…

Egyáltalán nem kell meglepődni, ha a közösségi médiát bújva belefutsz egy-egy újabb hírbe, amely valamelyik piaci óriás kiberbiztonsági kríziséről tájékoztat, hiszen az előrejelzések szerint 2022-ben olyan természetes lesz egy zsarolóvírus támadás, mint akár a napfelkelte, vagy éppen a reggeli kávéd… 🤨

A rosszfiúk senkit sem kímélnek, akiktől pénzt lehet kicsikarni. A legtöbb cég nincs kellően felkészítve a folyamatosan fejődő, AI alapon tanuló hekker programok ellen. Kérdés, hogy lehet-e egyáltalán teljesen felkészülni? A bűnözők mindig fejlettebbek lesznek a biztonsági megoldásoknál, hiszen az ő káros (de kreatív! – a szerk.) tevékenységük hoz igényt újabb és újabb védelmi funkciókra a piacon.

Tegyük fel, hogy megtámadják céges rendszereid és a következőkkel szembesülsz:

  • Leáll a céged;
  • Nem tudsz számlázni;
  • Nem tudod kiszolgálni az ügyfeleket;
  • Nem éred el a céges adataid;
  • Akár többszázmillió forint értékű Bitcoin-t követelnek a hekkerek;
  • Kikerülnek a személyes adatok nyilvános weboldalakra…

A legrosszabb, amit tehetsz, hogy elkezdesz szakemberek után kutatni. Telefonhívások, e-mailek… Telnek az órák, pedig minden percre szükség lenne. Az IT-s kollégád éppen szabadságát tölti, a biztonsági cégek meg brutális összegű szerződéseket tesznek az asztalodra. Ebben a helyzetben már vesztes vagy, hiszen nagyon mélyen a zsebedbe kell nyúlni, ha meg szeretnéd menteni a céget.

Az óra ketyeg, azonnal megoldás kell!

Van egy jobb megoldás, mint végignézni, ahogy a cég vergődik és az ügyfelek elpártolnak. Mit szólsz, ha azt mondom, hogy van egy csapat, amely kimondottan biztonsági incidensek elhárítására fókuszál és azonnal bevethető. Egy olyan csapat, akire mindig számíthatsz, ha baj van.

A Cyber Kommandó bevetésre kész!

Összeállítottunk egy agilis csapatot, amely válogatott jogi és IT szakemberekből áll, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kríziskezelés terén. Az sem okozhat problémát, ha a csapat nem ismeri a céged, mert professzionális krízistervünk a lehető leghatékonyabb megoldást szállítja, MINDIG!
A Cyber Kommandó bevetése során nem kell milliókat költened a hiba elhárítására, azokat inkább tartsd meg céged fejlesztésére! Mi megfizethető és kimagasló szolgáltatást nyújtunk, amely azonnal a hiba elhárítására fókuszál és IT biztonságod megerősítését is vállalja!

A Cyber Kommandó legfontosabb előnyei:

Folyamatos elérhetőség

Folyamatos elérhetőség

Professzionális szakembereink a nap 24 órájában bevetésre készen állnak!

IT és jogi csapat

IT és jogi csapat

Az IT biztonság és a „papírmunka” is a mi feladatunk!

Gyors helyreállítás

Gyors helyreállítás

A csapatunk akár 1 órán belül a helyszínre érkezik és megkezdi a munkát!

Megfizethető ár

Megfizethető ár

Szolgáltatásunk kisebb cégeknek is kedvező árat biztosít!

Legyen saját Cyber Kommandó csapatod!

>> RÉSZLETEK