Blokkinformatika

1 Platform, zéró aggodalom!

Legfontosabb előnyök

 • Minden környezetben futtatható megoldás
  Támogatja a munkaterhelések, alkalmazások és hipervizorok széles körét – mindez egyetlen platformon, bonyolultság nélkül.
 • Automatizmusok és dinamizmus
  Az egyetlen infrastuktúrakezelő eszköz segítségével nő a hatékonyság, csökkennek az üzemeltetési költségek.
 • Ideális ár-teljesítmény arány
  Támogatja az üzletmenet szempontjából kritikus alkalmazásokat, így a teljesítés mindig a szolgáltatásszint megállapodásnak (SLA) megfelelően történhet.
 • Hatékonyság és megbízhatóság
  Cége mindig számíthat a legendás Hitachi japán minőségre.

A Hitachi és a blokk informatika

A Hitachi Unified Compute Platform (UCP, Egyesített Számítási Platform) felhőszolgáltatásokra felkészített átalakított rendszerek révén támogatja az intenzívebb adatközpont-használatot. Lehetővé teszi a rutinfeladatok automatizálását és az alkalmazásokra nézve szigorú feltételeket szabó szolgáltatásszint megállapodásoknak való megfelelést. A UCP támogatja az üzletmenet szempontjából kritikus és egyéb munkafolyamatokat és egyplatformos architektúrájával üzleti értéket kínál szerte az adatközpontokban.

A nagyvállalati és felhőszolgáltatásokat nyújtó vállalatoknak gyorsan kell tudniuk üzembe helyezni alkalmazásaikat és üzleti megoldásaikat, hogy versenytársaikat megelőzzék és további piaci előnyökhöz juthassanak. A Hitachi UCP portfólió segítségével Ön is felgyorsíthatja vállalata üzleti szolgáltatásainak használatba vételi idejét, automatizálhatja a műveleteket, csökkentheti az adminisztrációs költségeket és valós idejű betekintést nyerhet az üzleti adatokba.

Konszolidálja Ön is informatikai infrastruktúráját Hitachi UCP megoldásokkal!

A nagyvállalati szintű szerver és adattárolók nagyvállalati szintű adatvédelmet és replikációt tesznek lehetővé. A berendezések újrahasznosítása, a költséghatékony méretezhetőség és a beruházás védelem verhetetlenül alacsony teljes birtoklási költséget eredményez. Az előzetesen megtervezett, ellenőrzött és beállított megoldással csökken a bevezetés ideje, miközben a bevezetési kockázat minimális. Mindez lehetőséget ad az informatika szolgáltatásként történő használatára. A megoldás csúcsteljesítményt kínál a Microsoft, az Oracle, az SAP és a VMware optimalizált szoftvereivel is.

Sikertörténetek

Vissza a megoldásokhoz